foto

Shuler Hensley

  • nar. 6.3.1967 (52 let)
    Atlanta, Georgia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Cruiser
2013 Neobyčejný Odd Thomas
2009 Po životě
2005 Legenda o Zorrovi
2004 Van Helsing
2002 Blázinec pondělní noci (TV film)
2001 Animální přitažlivost
Svatba pro Bellu
1999 Oklahoma! (divadelní záznam)

TV seriály

2017 Jak prosté (TV seriál)
Sud po sudu (S05E13)
2016 OA (TV seriál)
Chapter 8: Invisible Self (S01E08)
Chapter 7: Empire of Light (S01E07)
Chapter 1: Homecoming (S01E01)
Špinaví poldové (TV seriál)
Undiscovered Country (S01E07)
Fall of Man (S01E06)
2015 Neon Joe, Werewolf Hunter (TV seriál)
Banshee (TV seriál)
Kam zmizel Hood? (S03E03)
2013 Takoví normální Američané (TV seriál)
Mutually Assured Destruction (S01E08)
2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Patnáctiletá (S06E15)
2004 The Jury (TV seriál)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Schizofrenici (S02E13)

Dokumentární

2004 Van Helsing: Behind the Screams
World of Van Helsing, The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky