Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Amanda Sheltonová zdědila po matce, která byla vyhlášenou kuchařkou, věhlasnou stylovou restauraci Jižní kříž. Na rozdíl od ní však není obdařena kuchařským talentem, a tak přes veškerou její snahu klesá prestiž, kterou si podnik udržoval už od počátku 70. let, a pomalu se dostává do potíží. Navíc majitel domu zvýšil nájem a obchody nejdou tak dobře, jak by měly. Naštěstí i Amanda má anděla strážného. Jednoho dne se k ní přitočí na tržnici neznámý muž a vnutí jí koš s kraby. V kuchyni jeden z krabů uteče, ukryje se v polici a probudí své magické kouzlo. Mimo jiné způsobí, že se Amanda zamiluje na první pohled do pohledného, sebevědomého manažera Toma Bartletta, který pracuje pro společnost Jonathana Bendila a chystá se v nedalekém obchodním komplexu slavnostně otevřít další čtyřhvězdičkovou restauraci... (TV Nova)

(více)

Recenze (62)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se v některých okamžicích dá předvídat, moc se mi nelíbilo to zpracování, mohlo to být uděláno jinak, ale podstata byla dobrá. Pokud bych napsala, že se mi líbil a byla jsem s ním naprosto spokojená, to ne, na tomhle filmu hledám pořád něco, co pochválit, vyzdvihnout, kvůli čemu by se na něj měl někdo podívat, ale nevím, pořád tomu něco chybí, ale přesto, ten sál na konci, ta scéna, kdy si uvědomil, že ona je pro něj ta pravá. Pokud bych to měla shrnout, podstata tady nějaká byla, zpracování, myslím tím prostředí a zasazení děje - ušlo a ten krab, tak tomu bych jako jedinému v celém filmu udělila pět hvězdiček, díky němu totiž získala své kuchařské umění. Doporučovat tento film nebudu, dokonce jej ani nebudu vyvracet, ale divák by se měl připravit na slabší film se spoustou hluchých či nedořešených míst. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Taková pohádka pro dospělé kombinovaná s   kuchařkou. Připadá mi, že v posledním   desetiletí vzniklo mnoho filmů s podobným   námětem. Je to asi i reakce na různé   oblíbené televizní pořady, kterých je dodnes   v TV až moc. Dokonce jsou sat. kanály, které   nevysílají od rána do večera nic jiného,   např. TV Paprika. Je to pěkný opruz a nechce se   mi věřit, že to někdo sleduje. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Ale až také zlé to nebolo. Scenár, hoci práve najoriginálnejší a najlepší nie je, občas vychrli nejaký ten dobrý dialóg či vtip. Hlavne dialóg medzi Sarah Michelle Gellar a Seanom Patrickom Flanerym o tom, ako často myslia muži na sex je dobrý a vtipný. A tu musím vyzdvihnúť, že obaja hlavní predstavitelia hrajú úžasne. Z oboch neidú spustiť oči (zo Sarah dupľom!). ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Rok 1999 byl pro Sarah v její kariéře klidně i ten vůbec nejdůležitější, její Buffy opustila střední školu a seriál se měl vydat jiným směrem, k tomu navíc Joss Whedon ukecal Davida Boreanaze, aby mateřeský seriál opustil a vydal po vlastní ose, od téhle chvíle celá Buffy dostala jiný směr. Navíc se jedná o její nejpoveděnější rok co do filmové tvorby. Velmi nebezpečné známosti ukázaly, že ani nemusí být obarveno na blond a Sarah je vynikající. Dalším filmem tohoto roku je právě romantická komedie Neodolatelná. Tvůrci si všimli, že jde o opravdu moc pěknou ženu, a tak okusit s ní pole červené knihovny se zdál jako logický krok. Ano, moc dobře se na nic dívá a mně ten její osobitý styl herectví hodně baví. Pořád svobodná Sarah si i vedle "mladého Indiho" nese celý film na svých kvalitách, její protějšek mi přijde nudný neoriginální a vzájemná chemie mezi nimi je maximálně vlažná. Což aspoň trošku vynahrazuje její kuchařský kolega, ale zkrátka celý romantický prvek tímhle vztahem nahradit nejde, a tak jsou jeho nedostatky pořád velké. Fantastické prvky sice několikrát okoření děj, ale spíše mi vadí a filmu ubírají na takové přirozenosti, současně se ale postarají o jediné trošku zábavnější momenty. Leč to vrchovatě potvrzuje kvality televizní produkce, jako kulisu právě třeba při vaření ideální. 45% ()

jhr 

všechny recenze uživatele

Jedním z mála kladů tohoto snímku je bezkonkurenčně nádherná (nebo spíše skutečně neodolatelná) Sarah Michelle Gellar která podává ostatně jako vždy velmi solidní výkon, což je ovšem klad velice podstatný. Tento film sice patří mezi průměrné romantické komedie ale má celkem zásadní výhodu oproti jiným a to podařené obsazení sympatickou hlavní dvojící která i přes nepřiliž dobrý scénář zachraňuje co se dá a popravdě jsem se u něj, hlavně díky nim v některých chvílích i docela bavil což je ve srovnání z jinýmy romantickýmy filmy u kterých trpím nudou docela jasný důvod proč si tři hvězdičky určitě zaslouží! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Původně se měl film jmenovat „Vanilla Fog“. (Pumiiix)

Reklama

Reklama