Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výbuch sopky na Islandu způsobí odlomení velkého ledovce, který se blíží ke Spojeným státům. Rodina Hartových se musí pokusit utéct před nadcházející dobo ledovou. (LIVINGDEAD)

Recenze (53)

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Asylum a další její dokonale stupidní céčko, které už se zhovadilostí a stupiditou snad už ani nemá nic společného. Je to daleko horší. Nic tu nemá logiku. Přiblblé dialogy , speciální efekty amatérské, scénář plný děr. Proboha, pokud majitelé tohoto filmového studia neví co s penězi, ať je dají v Africe hladovějícím lidem. Tohle dílo je urážkou všech kvalitních katastrofických snímků, které mají co říct a jsou vlastně svým pojetím přínosné a varovné. A překvapuje mě, že má někdo odvahu tohle vydat na DVD a nějaká televize vysílat. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Příběh jako přes kopírák. V podstatě se vůbec neliší od jiných katastrofických filmů. Některé efekty vypadaly opravdu příšerně a jiné byly zase perfektní, takže se to všechno zprůměrovalo. Úvodní záběry byly jako z National Geographic. Hlavně ty záběry na ledovce. Společnost Asylum si tentokrát vzala na paškál slavnou islandsku sopku Hekla, která v příběhu slouží jako spouštěc katastrofy. Podle legend se v jejim nitru nachází samotná brána do pekla. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Na Islande exploduje sopka, odlomí kusisko ľadovca, ten dopláva ku východnému pobrežiu Spojených štátov amerických a spôsobí novú dobu ľadovú. To je stručný námet snímku "2012: Doba ľadová", ktorý bol v našich končinách vysielaný pod názvom "Ľadovec smrti". Poriadna blbosť. Ďalšia braková, nízkorozpočtová ekologická sci-fi sračka z produckie americkej filmovej spoločnosti Asylum. Takže ako vždy prostoduché, mizerne natočené, hrozne zahraté a otrasne zrežírované. Made in Asylum. * ()

stration 

všechny recenze uživatele

Přece od toho nikdo nemohl očekávat seriózní film se super efekty. Ve svém subžánru druhořadých katastrofických filmů na nedělní dopoledne je to vcelku dívatelný kousek, který nijak nevybočuje. Některé scény jsou celkem dobře udělané, u jiných si říkáte, že to horší být nemohlo. Dialogy na úrovni čtvrté třídy a hrdinský tatínek k tomu. Ale vařilo se u toho dobře. ()

sarfian odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je Katastrofa do slova. Ladovec takých rozmerov sa rúti na Ameriku rýchlosťou, za ktorú by sa nemusela hanbiť ani raketa. Film plný prúserov. Nefungujú telefóny, ale mlaďasovi gps-ka frčí jak žeravá. No neviem kde nabrali také hračičky, veď ked je tu zlé počasie tak satelitný príjem je úplne v prdeli. Taťka ... nóóó ... tak ten je sakra frájo. Mc-Gáy-ver sa má ešte čo učiť. Mama je asi len do počtu. No a dcéruška je otožilá jak ladový medveď, keď iný v sekunde zamrznú ona je v poho. A tak dále a tak dále je tu toho strašne moc dojebkaného, už sa mi ani nichce o tom písať. VIDENÉ 1x ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama