Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výbuch sopky na Islandu způsobí odlomení velkého ledovce, který se blíží ke Spojeným státům. Rodina Hartových se musí pokusit utéct před nadcházející dobo ledovou. (LIVINGDEAD)

Recenze (53)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Obyčejný katastrofický sci-fi kterých se natočí tuny. Nemá cenu přemýšlet nad nepříběhem, ale jde o to spíše se bavit a to se tady povedlo z poloviny scény kdy je nějaká katastrofa mě bavily, ale jakmile došlo na nějaký kecy a rodinné hodnoty tak film strašně spadl do naprostýho nezájmu. Efekty jsou standartní, kdo by čekal nějaké lepší že ano? Film jsem si jakž takž užil ale zapomenu na něj hodně rychle a znova si ho asi nepustím. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Asylum a další její dokonale stupidní céčko, které už se zhovadilostí a stupiditou snad už ani nemá nic společného. Je to daleko horší. Nic tu nemá logiku. Přiblblé dialogy , speciální efekty amatérské, scénář plný děr. Proboha, pokud majitelé tohoto filmového studia neví co s penězi, ať je dají v Africe hladovějícím lidem. Tohle dílo je urážkou všech kvalitních katastrofických snímků, které mají co říct a jsou vlastně svým pojetím přínosné a varovné. A překvapuje mě, že má někdo odvahu tohle vydat na DVD a nějaká televize vysílat. ()

Reklama

dkas 

všechny recenze uživatele

Naprosto naprostá kravina, u které jsem se chvílemi velmi bavil. Je to tak špatný film, plný nelogičností (rodina jede autem, syn se ptá, jestli táta svítí a on svítí, střih, rodina jede v jiném autě, nesvítí, střih, je tma a rodina jede v původním autě s rozsvícenými světly, rodina nadává na to, že ve tři je tma jak o půlnoci a za půl hodiny je krásný světlo...) až hrůza. Vrcholem potom bylo, jak lidé "umrzli" na ulici, to byl opravdu velký "masakr", brrr.... ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

WOW! To byla jízda! Srdce každého milovníka absurdních šíleností musí u tohohle skvostu mnohokrát zaplesat! Jednoho dne znenadání bouchne Hekla, opravdu HODNĚ bouchne, až to Islanda chudáka rozpůlí, a od Kanady se začne na jih sunout, ne, ŘÍTIT, hodně velký ledovec. Hodně hodně velký. KUREVSKY velký. OBROVSKÝ! A mašíruje si to přes Maine a Boston rovnou na New York! K tomu všemu ještě z nebe padají ledové balvany (ne, SKÁLY!) a svět takový, jaký jsme ho znali, pomalu přestává existovat... Střídavě sledujeme dechberoucí a kulervoucí výjevy planetární katastrofy, statečný boj vojenského letectva s krutou a vražednou přírodou, a osudy členů jedné rozdělené rodiny. Podaří se jim setkat se zase spolu? Zlepší se počasí? Jak jenom probůh tohle všechno skončí?! Fantasmagorický až halucinační příběh i děj, fantastické triky (scéna ve zlomku sekundy zmrzlých bostonských je NE-U-VĚ-ŘI-TEL-NÁ!), absurdně šílené dialogy, ojedinělé herecké výkony i zjevy (synek Nelson vede - kdyby se soutěžilo v herecké kategorii "čumět jako žalud, vypadat jako retard a být totální mimoň", jen těžko by hledal konkurenci)... Nelze popsat, musí se vidět. Jen pro Asylu oddané nebo filmové fajnšmekry, běžný divák tohle umění neocení. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Přece od toho nikdo nemohl očekávat seriózní film se super efekty. Ve svém subžánru druhořadých katastrofických filmů na nedělní dopoledne je to vcelku dívatelný kousek, který nijak nevybočuje. Některé scény jsou celkem dobře udělané, u jiných si říkáte, že to horší být nemohlo. Dialogy na úrovni čtvrté třídy a hrdinský tatínek k tomu. Ale vařilo se u toho dobře. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama