Reklama

Reklama

Buranský masakr

všechny plakáty
Trailer

Čtyři mladiství delikventi tráví víkend spolu se svými sociálními pracovníky v odlehlé vesnici Yorkshire Mortlake, kde to vypadá jako by se zastavil čas. Po menším incidentu s místními obyvateli začnou brutální krvavé nájezdy starousedlíků, které se změní v nepředstavitelnou noční můru. (mosnak)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

HorrFi 

všechny recenze uživatele

V případě Buranskýho masakru je moje chvála asi zbytečná, protože něco takovýho jsem chtěl vždycky vidět.. tohle byla šílená jízda a v rámci hixploitation filmů to u mě patří k absolutní špičce.. mladiství delikventi a sociální pracovníci bohužel nemělí proti těmhle buranům žádnou šanci, protože tohle byli burani všech buranů.. masakr ! ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ja som vedel, že sa mi to bude páčiť. Inbred je totiž presne mojou krvnou skupinou - skupinka ľudí sa ocitne v buranove a môže sa začať masaker. Pomalší rozbeh, vzápätí však krvák ako sa patrí. Vidláci likvidujú tých nešťastníkov na cirkusových predstaveniach, a to pekne krvavo, všetci sa na tom výborne bavia, divák takisto. Hlavní hrdinovia bojujú o život a "odstraňujú" vidlákov, tí sú však v presile, a za každú vybuchujúcu či odseknutú hlavu, príp. explóziu celého tela si tvorcovia zaslúžili môj nadšený aplaus. Je to pekne nakrútené, gore pecka a je ho kvantum - čiže pre nerozmýšľajúcich divákov, ktorí sa radi nechávajú unášať na krvavých vlnách, je to to pravé orechové. Jediné mínus boli pre mňa postavy. Bolo síce jasné, že zmutovaní, škaredí a neviem akí burani si sympatie sotva získajú (môžu akurát tak pobaviť), ale tie kladné postavy na tom neboli o nič lepšie. Navyše by mi omnoho viac sadlo, keby sa to bralo aspoň trochu vážnejšie, tej komediálnosti a debilných buranských kecov bolo na môj vkus až príliš. U mňa 80% - najmä za chrumkavú brutalitku. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ROZHLAS ZPRÁVU, BUDE NOVÁ SHOW. VSTUP VOLNÝ, A NA KONEC – PŘEKVAPENÍ!“...... /// Vyvražďovačka, ve který si chtěj dělat prdel z vidláků, z gore záběrů, sociálních pracovníků a fretek (či co to bylo za hajzla…). Vesnička, ve kterej by jen magor třebas jen vykoukl z okýnka (čehokoliv), páč ten venkov je fakt dementů a vidláků ráj. Pravděpodobnost ,,všeho“ rovná se číslu měřítku na mapě (neser vole s navigací…) a jestli jste letos viděli debilnější film, tak mi nepište, páč přiznávám, že jsem vobčas čuměl, co všechno se dá vymyslet. Škoda, že v tom všem nevidím všechnu tu zábavnost (třeba ty ksichty, co se snažej ksichtit tak, že to je až trapný…). Ale nejsu zas takovej dement, abych nepochopil, že se prostě snažej vodlišit (filmově) a chtěj to uhrát na švandu. Nebaví mě to. Jestli jsem vo něčem řek, že je to píčovina, tak to vodvolávám. TOHLE je píčovina! I když s veselejma prvkama a vodlehčenou krví. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Vo mučení koněm jsme už u nás na vsi slyšeli, ale neviděli. 2.) Vod filmu vočekávám sračky a krev. 3.) Thx za titule ,,jason24“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Tak ten českej název mluví za vše. Je zajímavý, že jedna podkategorie se může dělit ještě na několik dalších, tohle sice postrádalo nějakou temnou atmosférku, ale plně to nahradily naháněčky a vůbec takový kousky, který ještě k vidění nebyly. Chvilkama to bylo až vtipně přehnaný, vtipně zahraný, ale kupodivu se mi to líbilo. Těhle jednohubek není nikdy dost. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Hí já hí já houuu...první půlka hezky našlápnutá ale pak se to zvrtne a jakže se to stalo? Inu...dokud se z bandy buranů nestanou cirkusáci byla to zábava. ale potom se film strašně moc snažil být megaúchylnej..jenže se nedařilo prostě atmoška udělala zase jednou pá pá a šla spát dřív než byl konec filmu. Co přímo miluju jsou "logické scény" Jasně že horor jich moc mít nemusí...ALE...když klaďasové nasednou do dodávky a jedou zatímco všichni záporáci (burani neboli buráci) jsou na druhé straně města na své buranšou tak bych čekal že jim ujedou...Chyba lávky...burani pěšky a navíc vycházkovou chůzí předeženou cca půlhodinu jedoucí auto a zatarasí mu cestu...bonus je, že auto je prázdné a řídí ho max kus klacku, jelikož klaďáci tušili, že je buráci dohoní a nastražili past...Chápete to? Ne? Já taky ne...A buráci klaďáky opět najdou...buď se umějí teleportovat nebo někdo hodil boba na veškerou logiku. Násilí tu je a je ho celkem dost. Smutné je , že pro mě je nejlepší scénka podání uspávadla na bolavou nohu v kuchyni...Proč je to smutné? Páč je to vlastně první brutus scénka a ta by neměla být nej no ne? A ten dědek klaun mi byl silně proti srsti...Avšak jako večerní jednohubka je to cajk a rozhodně doporučuji shlédnout. Hodnocení : Doporučuje šest buráků z deseti ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama