Reklama

Reklama

Buranský masakr

všechny plakáty
Trailer

Čtyři mladiství delikventi tráví víkend spolu se svými sociálními pracovníky v odlehlé vesnici Yorkshire Mortlake, kde to vypadá jako by se zastavil čas. Po menším incidentu s místními obyvateli začnou brutální krvavé nájezdy starousedlíků, které se změní v nepředstavitelnou noční můru. (mosnak)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Presne takáto forma hixploitationu mi chýbala ku šťastiu. Je tam trocha toho texaského masakru a domu 1000 mŕtvol. Mám slabosť k vidlákom ku ktorým ešte nedošla železnica a ktorý si skracujú dlhé chvíle zabíjaním nevinných mešťanov. v Inbred sa nájdu parádne vsuvky ako napríklad starý porno časák s 50´s rokov ktorý má oblepené hlavy modeliek obrázkami zvierat. Sú to iba momenty ale tie sú na tom najlepšie. To by bolo tak k forme čo sa týka obsahu tak ten ma totálne sklamal. Príbeh aj keď mal niečo do seba, jeho rozuzlenie, scénky nestáli za nič. Akoby to bolo vymyslené počas natáčania. Komédiou by som to nenazval aj keď to smiešne je.Avšak nechcene. úplne najhoršie boli CGI efekty to túto snímku pochovali až k vodám Céčka. Pre mňa veľmi rozporuplný film. 2,5* ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Jdi ji odříznout!" Bože, to zas byla srajda. Jsem se těšil na krvavou komedii, ale dostal jsem dementní blábol, který je jakousi parodií na výborných 2001 maniaků.Všichni jsou debilové, co pořád jen řvou a nadávají, takže se nelze ztotožnit ani s jednou postavou. Jejich osud mi byl naprosto lhostejný a přál jsem jim to nejhorší. Všem. Komedie? Možná jsem se párkrát uchechtnul... Zpočátku upindaná nuda, pak buranské drama a ve finále masomlejn ovšem bez mimořádných nápadů. Hvězdu dám za vcelku slušné gore (ale místy až viditelně pixelové) a fretku, která vyhodila tu blbku do vzduchu. Jo a pak za srajdy, co ohodily dementní poblikum, když ten nafouknutý fracek rupnul. Těžko plesat nad useknutými či ustřelenými hlavami nebo přetrženými burany, když podobné gore je dnes v kdejakém horroru. No, za mě velké zklamání...p.s. navíc jsem měl štěstí na vskutku sračkoidní titulky....co nakonec k téhle hrůze docela sedly... ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Inbred začlo opravdu výborně, krvavě a zábavně ale postupem času se ta jiskra která mě ze začátku zasáhla vytratila a zbila mi jen buranská vyvražďovačka kterých tu je plno. Navíc finále společně s se skupinou dětí v baráku bylo strašně debilní. Inbred je značně krvavý, sice jsou zde smrdět efekty i tak je gore výborné a krví se nešetří. Postavy jsou neuvěřitelný klišé a jejich chování je retardované(křičení na lidi co je uvěznily bylo dost debilní). I když jsem pochválil gore tak scéna s koněm mi přišla hodně nepovedená. On celej film mi přišel takovej nedomyšlenej a proč lidi co vypadaly jako cool vidláci jsou v pozadí a místo toho tu máme chlapa co vypadá jakž takž normálně? průměr. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Objektivně pouze za tři, ta čtvrtá hvězda je zvlášť za brutalitu. Inbred se neliší od jiných hixploitationů, naopak striktně dodržuje jejich pravidla. Navíc se první polovina poměrně táhne, sem tam znepokojující výjev (řezání strašáka) a první nekonfliktní střet městské mládeže s podivnými vesničany v tamní hospodě. Po celou dobu je však ve vzduchu cítit napětí, které naplno propuká až ve druhé části. A tady přichází to pravé peklo: první mrtvý, zadržení obětí, mučení, útěk a následný hon na městskou škodnou. Nic nového, ale divočina pořádná - rozstřelené hlavy, udušení sračkama nebo rozšlápnutí koněm. Moment, kdy asi tucet buranů bere do rukou pušky, lopaty, sekery nebo dokonce motorovku a vyráží na lov, patří k těm nejlepším. A vše finišuje ve výborném závěru, kde po vzoru Straw Dogs se zbytek přeživších zabarikáduje v domě a čelí útokům nepřátel. Takže za mě rozhodně spokojenost, a to i přes fakt, že většina zdejšího masakru je plně digitální. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Vďaka super trapnému českému distribučnému názvu som sa tomuto anglickému filmu dosť dlho vyhýbal. Originálny názov "Inbred" mohol ako "Buranský masaker" preložiť iba totálne primitívny diletantský ignorant. Pritom sa jedná o celkom podarený hixploitation. Rozbieha sa síce dosť pomaly, ale keď už sa dostane do obrátok, tak je to hodne surové, brutálne a úchylné. Víkendový výlet dvoch sociálnych pracovníkov so štyrmi problémovými teenagermi na vidiek sa zmení na nekompromisný krvavý masaker. *** ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama