Reklama

Reklama

Buranský masakr

všechny plakáty
Trailer

Čtyři mladiství delikventi tráví víkend spolu se svými sociálními pracovníky v odlehlé vesnici Yorkshire Mortlake, kde to vypadá jako by se zastavil čas. Po menším incidentu s místními obyvateli začnou brutální krvavé nájezdy starousedlíků, které se změní v nepředstavitelnou noční můru. (mosnak)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Hí já hí já houuu...první půlka hezky našlápnutá ale pak se to zvrtne a jakže se to stalo? Inu...dokud se z bandy buranů nestanou cirkusáci byla to zábava. ale potom se film strašně moc snažil být megaúchylnej..jenže se nedařilo prostě atmoška udělala zase jednou pá pá a šla spát dřív než byl konec filmu. Co přímo miluju jsou "logické scény" Jasně že horor jich moc mít nemusí...ALE...když klaďasové nasednou do dodávky a jedou zatímco všichni záporáci (burani neboli buráci) jsou na druhé straně města na své buranšou tak bych čekal že jim ujedou...Chyba lávky...burani pěšky a navíc vycházkovou chůzí předeženou cca půlhodinu jedoucí auto a zatarasí mu cestu...bonus je, že auto je prázdné a řídí ho max kus klacku, jelikož klaďáci tušili, že je buráci dohoní a nastražili past...Chápete to? Ne? Já taky ne...A buráci klaďáky opět najdou...buď se umějí teleportovat nebo někdo hodil boba na veškerou logiku. Násilí tu je a je ho celkem dost. Smutné je , že pro mě je nejlepší scénka podání uspávadla na bolavou nohu v kuchyni...Proč je to smutné? Páč je to vlastně první brutus scénka a ta by neměla být nej no ne? A ten dědek klaun mi byl silně proti srsti...Avšak jako večerní jednohubka je to cajk a rozhodně doporučuji shlédnout. Hodnocení : Doporučuje šest buráků z deseti ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Základní chyba "Inbred" spočívá ve scénáři, který je vystavěný jako klasický slasher, ale chtěl by současně přinášet absurdní a explicitní gore humor ve stylu "Brain Dead" a působit na diváky bizarní atmosférou hnusácké zvrácenosti ala "Pink Flamingos" i hutně hororové hrůzy z rozpadajících se jistot každodenní reality ala "Calvaire". Tyhle zásadně protichůdné věci prostě nejde skloubit tak, aby to sedělo dohromady. Slasherová dramaturgická výstavba, kdy se první třetinu představí postavy, následně se třetinu rozvíjí ohrožení, aby vše vyvrcholilo vypjatým bojem o přežití hlavní postavy, by šlo dohromady s hororovou atmosférou. Pro přehlídku excesivních krvavých a hnusáckých atrakcí to ovšem je kontrapoduktivní vyprávěcí model, čistě z prostého důvodu, že nedovoluje vršit lákadla od samého začátku. Je navíc nesmysl nutit diváky půl hodiny sledovat hrstku nezajímavých postav, když všichni jen čekají na to, jaké zvrácené a degenerované rednecky jim film postaví do cesty. Tvůrci asi doufali, že jim z toho vyjde něco na styl grandiózního remaku "Hory mají oči", ale ten fungoval právě díky tomu, že byl prostý humoru a veškerý gore nechával vyznít krajně fyzicky. Prostě snaha udělat ideální splácanici všech žánrových podob buranských bijáků vyústila v "Inbred" do nesourodého mišmaše, který se snaží být vším, ale navzdory spoustě drobných nápadů se prostě nemůže rovnat svým inspiracím. ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Nesadlo ! V tomto prípade mal humor ustúpiť a pridať na krvilačnosti. Námet, ako aj scenár bol mizerný a celý balvan ostal na rejžovi. Nadsádzka bola zabudnutá , ,ako vlasne celé to cirkusantské šapitó. Motorovka ma pri podobných snímkoch už neumravní a ten blbeček v štýlovom saku, s make-up od šaška Ma teda naozaj pri hodnotení ukľudnil. HQ prostredie zneužité na NIČ! ( uhádni ukradnutý motív ) ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Z těchto zábavných, krvavých hixploitationů už jsem asi nějak vyrostl. Inbred je pěkně natočená nenáročná jednohubka, nic víc, nic míň. Podobných kousků je milion, jsem přesycen. Před pár lety bych tomu napálil spokojenou čtverku, dneska už jen nezaujatě mávnu rukou a vypouštím z paměti. Ale kdo má chuť na poměrně poctivou dávku buranského veselí, směle do toho. 5.5/10 ()

juta 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem se na to s titulky, které překládal zřejmě samotný google překladač, ale angličtina zde není moc složitá, takže to šlo. Jinak co se týče filmu, není úplně špatný. Překvapivě jsou zde zdařilé gore scény, které bych u "levného" béčka moc nečekal, ale překvapivě i zde se daly sesbírat originální záběry na končetiny, vnitřnosti atd. Jo Hartley byla docela dost přesvědčivá ve svém podání, jinak ostatní nic moc no... Doufám že na podobnou vesničku buranů nikdy nenarazím. :D ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama