Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přes den je Abby Russell oddanou zdravotní sestrou, které byste klidně svěřili vlastní život. Její skutečné poslání však začíná až v noci, kdy pomocí svých ženských zbraní láká nevěrné muže do pasti, aby se jim krutě pomstila. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (102)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Abigail Russelová je žena dvojitej tváre. Cez deň zdravotná sestra v nemocnici všetkých Svätých, v noci bezcitná lovkyňa ženatých mužov, ktorá nemá s neverníkmi žiadne zľutovanie. Ale čo ak sa zamiluje do niekoho, kto jej city neopätuje? Feministicko, lesbický, béčkový snímok obohatený o nevydarené, lacné 3D, s množstvom negatív, vďaka ktorým sa mi film zhnusil hneď v úvode. Bezpochyby, skutočne ( pre mňa ) asexuálne vyzerajúca hlavná hrdinka, ktorá splnila akurát jednu režisérovu "úlohu", dojem lacnej kurvy. Nebyť tej botoxovej papule a veľkých kôz, čistý chlap. Jej spomalený, vláčny spôsob komunikácie ( pardon, ale jak nejaký retard po porážke ) bol rovnako otravný ako predvolebné billboardy v Tatrách. Slasher by mal vďaka gore aspoň pobúriť, alebo dokonca "pobaviť". Nebyť záverečnej štvrťhodinky, fanúšik tohto subžánru by nemal na čo spomínať. Druhým plusom ( aj keď poriadne pritiahnutým za vlasy ) je maličký zvrat v posledných minútach. Nelogickosť a debilita pointy či správania podaktorých postáv stojí skutočne za zamyslenie. Obdivujem "pár" užívateľov, ktorí bez najmenšieho problému strčia ruku do ohňa za bárs akú "k..k..t..u". Zlatá American Mary! - 40%. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Chvílemi je to dobrá komedie a rozhodně by se mi líbilo, kdyby tak byl koncipován celý film (přece jenom, radikální feministická superhrdinka vůbec není blbý nápad), protože jenom jako horor to za moc nestojí. Je to celkem nudné a Paz de la Huerta tu nepěkně přehrává. Ale stejně nechápu, proč ji režisér dal hlavní roli, ona sexy fakt není, hlavně ten ksicht má strašný. Ale asi přehrávala schválně, nevím, v Enter the Void mi přišla dobrá. Některé krvavé scény jsou ale povedené, to musím uznat, ale ani tak to moc nezachraňují. Mohlo to být lepší. Silné 2* ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Paz de la Huerta sice v ksichtě není nic moc ale zbytek je šukadelickej. K. Bowden je na tom rozhodně líp. Scénář je prostej, ale díky nahotě dvou jmenovaných se na to celkem dobře kouká. Přijatelná stopáž, nahota, obstojná kamera a krvavý finále vytáhli tenhle film na slabší 3 hvězdy. Neurazí, ale ani extra nenadchne. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Ošklivka, ruka v ruke s OKameromanom priebežne udržali B-frill nad hladinou, aby sa divák na žánrovo zavedenom sexepeale nevládal sťažovať. Ako hospitalizovaná, pod infúziou, za účasti chrochtajúcich "spoluosadníkov" na operačnom lôžku, si tento skeč zaslúžene odhryzne 2ku. No blood "ORAL FIXATION" detto. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Už po pohledu na plakát nebo po zhlédutí traileru člověk nemohl očekávat žádnou ambiciózní hororovou filmařinu. Příběh jako z 90. let, hoooodně nahoty a ještě víc laciných hlášek. Krve a zábavy jsem ale čekal víc. Malou třetí hvězdičku leda tak za výkon Paz de la Huerta, který je (doufám že) záměrně tak blbý, že si ho člověk i zapamatuje. 5/10 ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama