Reklama

Reklama

Hra "vadí, nevadí", kterou studenti hrají na univerzitě, se zvrtne poté, co Felix spáchá sebevraždu. Felixův bratr Justin chce vědět, proč ho ztratil. Rozhodne se jej pomstít. Zapojí se do této hry, avšak po svém. (cezero)

Recenze (125)

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Těm chlápkům prostě v hlavě blýskl nápad a provedli ho. Nemůžu proti těmto Anglánům říct žádně křivé slovo, protože je pravda, že jsem se u filmu bavil a to jsem od něj nečekal prakticky nic. Postavy každá jiná, jiné vlastnosti další plus. Nepočítám perfektního záporáka, který byl ve filmu mým číslem 1. Chvála. Chvála. Chvála. Ale přece jenom to nebyl ten typ, který by mě natolik zaskočil abych mohl prohlašovat věty v podobě Nejlepší horor roku 2012 apd. To zase ne, but suprise it was big. Hodnotím 80% ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Tahle pozvánka do lesa se starou chatou, věřícím maniakem a partou teenagerů navrch, to má nakonec za tři. Celkem slušný nápad hraničí až s neúměrnou jalovostí, neumím si totiž vysvětlit idiotské chování některých jedinců, kteří radši měli svým jednáním podat předběžnou žádost o eutanazii. Zachraňoval to až dobře sehraný záporák a několik neočekávaných zvratů, nicméně neočekávejte nějaká jatka, veškeré vraždy jsou v light provedení. "Vadí - Nevadí" je příkladem naprosto nevyužitého potenciálu, ve kterém se tvůrci mohli předvést v mnohem brutálnějším pojetí. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nic moc, abych pravdu napsal. Těch náhod bylo na jeden film příliš. Scénař je více děravý než česká politika. Obsazený je film herci, kteří ani ve skrytu duše netuší, jak hrát. Atmoféra je absolutně nulová a vraždiček je také po skrovnu. Příběh se táhne velmi pomalu a aby divák úplně neusnul, tak na konec příjde jeden mírný homozvrat, který toho příliš na situaci nezmění. Zkrátka je tento film absolutně debilní. Fanoušky hororů akorát naštve a ostatní zřejmě i nasere. Vážně není o co stát. Neruzumím některým zdejším chvalozpěvům. Já se mnohem více nudil než bavil. Avšak uznávám, že existují i mnohem větší sračky. * ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(121/2012, DVDRip) / Až na mimoriadne tupý záver filmu, keď sa z najväčšej posery stala nekompromisná pomstiteľka sa to dalo pozreť! Bol som o moc skeptickejší. Celkový námet a nápad filmu ma tak bavil, že ani nevadilo aká kravina to v skutočnosti bola. Angličania celkom vedia. Viď Mum & Dad napríklad. (6/10) ()

stration 

všechny recenze uživatele

Místy vcelku originální dílko sráží debilní chování ústředních postav, které jako by cítily, že jsou ve filmu a že musí ještě několik desítek minut hrát, aby film trval alespoň hodinu a půl. Jinak by totiž bylo za necelou hodinu po filmu a po zábavě. Ale celkově mě film bavil, pár zvratů potěšilo a ke konci jsem se dokonce usmíval nad posledním nápadem s telefonem. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film měl premiéru na Americkém filmovém trhu dne 3. listopadu 2011. (Worry77)

Reklama

Reklama