Reklama

Reklama

Rallye smrti: Peklo na zemi

  • USA Death Race: Inferno (více)
Trailer

Odsouzený vrah Carl Lucas alias Frankenstein je nejlepším řidičem v brutálním automobilovém závodě za zdmi věznice, známém také jako Rallye smrti, který vysílá Weylandova společnost přes internet. Cenou pro vítěze a jeho tým v boxech je propuštění z vězení – od tohoto cíle ho dělí jen jedno vítězství. Jenže R. H. Weyland je donucen prodat práva na „Rallye smrti“ miliardáři Nilesenovi Yorkovi. York, provozovatel soukromých věznic, chce uspořádat „Rallye smrti“ jako transkontinentální závod v jihoafrické poušti. Weyland zařídil, aby Lucas podstoupil operaci obličeje, a po zničující nehodě mu tak byl obnoven popálený obličej. Od operace však musí nosit masku, aby neohrozil příjem z vysílání. Je pokračovatelem závodníka, kterému se říká „Frankenstein“. Jeho tým, který tvoří technici Goldberg a Lists a navigátorka Katrina, netuší, že pod maskou je Lucas. Tomu stačí jediné vítězství, aby pro sebe a svůj tým získal svobodu. Jenže York vytvoří nová pravidla a o propuštění vítěze nechce nic slyšet... (TV Nova)

(více)

Diskuze

GAZ789

GAZ789 (hodnocení, recenze)

Žralok

presne ale fakt už neviem kade bysa poberala Ďalšia časť a toto znie celkom zaujímavo len by bolo treba to vrhnúť do kín a aby to točil niaky poriadny režisér .. ale keĎ sa má objaviť statham tak pochybujem že by to vrhli hneĎ na DVD predsa len je to jeden z lepších hercov a potrebuje sa naĎalej zviditelnovať takže by sa neupísal už tak trocha upadajúcej séri ktorej Ďalšia časť by išla rovno na DVD

na příspěvěk reagoval Žralok

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

GAZ789

Zní to fakt dost šíleně. Nevim ale na tuhle sérii mi to nesedí. Obávam se že to nebude ono. Ale pokud je to pravda tak to třeba překvapí. Uvidíme. Díky za info :)

na příspěvěk reagoval GAZ789

GAZ789

GAZ789 (hodnocení, recenze)

uvažuje sa o štvorke a mal by sa v nej objaviť statham a luke .. má sa to odohrávať asi 10 rokov po jednotke keĎ zem je už zpustošená brázdia ju automobilové gangy a všetci sa snažia prežiť .. statham má automobilový servis kdesi v centre zbúraného new yourku .. snaží sa zarobiť peniaze pre svoju dcéru aby mala lepší život.. jediné mesto v ktorom sa žije civilizovaný život je londýn ale je opevnený .. a žijú v ňom len boháčy .. o stahtamovi sa dozvedá luke a prichádza za ním aj ten píčo list .. trejova postava je vo väzení niekde v estónsku potrebujú ho vyslobodiť a potom sa akosi prebojovať do londýna.. znie to ako totálna kokotina ale zaujíma ma to .. som zvedavý čo je na tom pravdy

na příspěvěk reagoval Žralok

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Tony-Z

Pokud vim tak oprávnění na to nepotřebuješ. Já ten test taky tenkrát neudělal. Ale napsal jsem POMOvi a oprávnění jsem dostal ;)

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Tony-Z

Vpravo nahoře klikni na Doplnit informace. Otevře se ti okno. Vybereš zajímavosti a můžeš psát :)

na příspěvěk reagoval Tony-Z

Tony-Z

Tony-Z (hodnocení, recenze)

Někdo, kdo můžete přidávat zajimavosti k filmu. Odhalil jsem jednu chybu:

První den závodu, na konci slumu přejíždějí někteří závodníci chatrče (44. minuta). Jedno z těch vozidel je Jokerovo, ten už je ale v tu chvíli mrtý a jeho vozidlo zničené (39. minuta) .

na příspěvěk reagoval Žralok

Ondrej1115

Ondrej1115 (hodnocení, recenze)

Death Race 2 a 3 najlepšie Bečka za posledných 12rokov.Neviem o žiadnom inom Bečkovom filme 21storočia kde by boli akcie na dost slušne urovni.Roel Reiné robi celkom dobre Bečka ktore sa da pozrieť aj viac krat čo na Seagalovky a Van Dammovky asi tažko

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel Žralok smazal svůj příspěvek.

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

GAZ789

Mam rozkoukanej DR Inferno. Pokud stále stojíš o to aby ti někdo prozradil Jak je možný že Luke měl v předchozim díle ohořelou tvář a tady je opět v poho tak zde je !SPOILER! Lukovu tvář nechal vyléčit Weyland. Jeho rány byly infikovaný a on si nemohl dovolit, nechat zemřít hlavní hvězdu Rally smrti. Takže verdikt- plastika ;)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama