Reklama

Reklama

Mortys

(studentský film)
Krátkometrážní / Animovaný
Francie, 2011, 8 min

Mortys je malý chlapec, který by chtěl trávit více času se svou velmi zaneprázdněnou matkou. Aby dosáhl svého, rozhodne se, že jí pomůže v práci. Ale jak to asi může dopadnout, když má za maminku samotnou smrt? (Krouťák)

Recenze (29)

whack 

všechny recenze uživatele

A nakoniec dopadlo všetko oveľa krajšie... a zelenšie, ako sa v prvých piatich dramatických minútach zdalo :) Roztomilý chlapec. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Co péče o zákazníka? Vztahy s klientem, kontakt, trpělivost?" Smrtka zkrátka musí být trpělivá a já trvám na tom, že mě sejme poctivě kosou a neodpálí mě na dálku od počítače. Za to jí slibuju, že až přijde můj čas, tak jí nebudu patlat lepidlo na židli a nebudu to zbytečně prodlužovat, aby měla dost času na svého synka. K takové férové nabídce mne přivedl tento animák, takže tímto potvrzuji jeho potřebnost, i když jeho zábavnost není z největších. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Konfrontace zcela nemoderní kmotřičky s vyspělými technologiemi mě nutí zamyslet se nad tím, jestli nám to ten Gates nepodělal, když si umanul, že počítač bude v KAŽDÉ domácnosti. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Mortys je originální jméno pro syna Smrti. :) Animák je to ale více méně průměrný, výborná idea, ale zasloužila si lepší rozpracování. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jsem úplně mrtvá! :D Úžasný a docela černohumorný, leč notně roztomilý animák, který chytne skvělou myšlenkou, pěknou animací, vynikající hudbou a vtipem, bohužel konec je trošku slabší, ale i přesto je to po The Maker nejlepší krátkometrážní animák posledních let.85%. ()

Ozo 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný animáček o tom, jak chce smrtisyn pomoct svojí mamce, aby mohla být s ním, a trošičku se mu to vymkne z ruky. Má to vtip (scéna z vesmíru, růže a zelí), příjemný soundtrack a nádhernou animaci. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Mortys neuchvátil snad ničím. Jeho nejlepší stránka bylo grafické zpracování, tak už z toho je zřejmé, že je něco špatně. Vyobrazení smrti a Mortyse mě nezaujalo a celkově tomu chyběl lepší příběh nebo aspoň lepší zpracování. Pro mě slabší průměr. 35% ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Pěkné animaci škodí ne moc objevný příběh se samými předvídatelnými zvraty. Na krátký film je to ale pěkná podívaná. ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Poučení pro každého - ne všechno se dá strojově zlehčit. Některé věci se musí udělat poctivě, ručně, s láskou a trpělivostí... a práce Smrti k tomu jistě patří. Přestože to může být někdy otrava - pro obě strany. 80% ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

To se vážně povedlo. Tak asi nějak funguje smrt. I když jde o modernizovanou smrt. Ta má trochu i smysl pro humor. No tedy ten závěr pobavil. Inu smrt bude bez práce. 85% ()

thorewi 

všechny recenze uživatele

Nádherná animace, promyšlené dialogy, všechno působí tak poeticky, jen nebýt toho slabšího příběhu bez nějaké hlubší pointy či zvratu, ale i tak pěkná podívaná a dobře investovaných 7 minut :) ()

redwik 

všechny recenze uživatele

Celkom pekný príbeh a myšlienka, ale prevedenie je otrasné. Nepekná animácia, celkovo sú tam asi dva vtipy, čo je na 7 minútový film primálo, zakončenie 0 bodov. Som nemilo prekvapený, že takto dobre ohodnotené video je také slabé. ()

Reklama

Reklama