Reklama

Reklama

Mami, ožeň mě

(pořad)
  • Slovensko Mama, ožeň ma!
Reality-TV
Slovensko / Česko, 2011, 62 min

Obsahy(1)

Prvé stretnutie slobodných mládencov a ich mamičiek s vydajachtivými ženami prinieslo nielen humorné ale aj dramatické scény. Ako reagovali potenciálne svokry na nové ženy v blízkosti svojich synov? Preskočila medzi mamičkinými synáčikmi a ženami iskra hneď pri prvom stretnutí? Či nebodaj niektorá z nich pomýšľa hneď nad svadbou? To všetko uvidíte v novej reality show Mama, ožeň ma!

V prvním díle nové reality show s názvem Mami, ožeň mě! se divákům představí osm starých mládenců – Arpád, Michal, Roman, Tom, Marek, Miro, Miško a Pavel. Starostlivé matky budou pro své dospělé, ale stále nezadané syny hledat dokonalé partnerky. Princip show vychází z předpokladu, že každá máma chce pro svého syna jen to nejlepší – a to se týká i výběru potenciální manželky.
O každého nezadaného muže budou bojovat dvě ženy, které stráví několik dní u něj doma, aby jemu i jeho mamince poskytly příležitost je co nejlépe poznat a zároveň aby samotné ženy měly možnost ukázat se v co nejlepším světle.Vyřazení a odchod jedné z žen potom otevře té druhé cestu k srdci svého vysněného muže a samozřejmě také jeho milované maminky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (149)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto je presne ten typ programu ako sme už mohli vidieť pri projektoch "Hľedá se táta a máma" alebo "Farmár hľadá ženu". Totálne lacná reality show s jednoduchým námetom. Zoznámiť dve podivné existencie, navzájom ich konfrontovať a celé to následne okomentovať štiplavými poznámkami. Kde stále berú takýchto exotov, čo sú ochotní pre pár peňazí urobiť zo seba úplných blbcov pred celým národom? Je to debilita zaznamenaná kamerou, chytro zostrihaná a rýchlo odvysielaná. No vysoká sledovanosť je predom zaručená. * ()

cyright 

všechny recenze uživatele

Překvapivě koukatelná reality show. Slováci to prostě umí. Tvůrci neztrácejí čas s něrgešovsky trapnými moderátory, nepotřebují je, netrpí na žádnou vyuzenou romantiku, kterou by nám vnucovali pod nos, dokud z jejího puchu nezblbneme, na nic si nehrají a z účinkujících mají od začátku do konce akorát srandu, kterou vtělují do velmi výstižných a zábavných komentářů. O zbytek se starají sami účinkující, což je až na čestné výjimky skutečná banda exotů, která vám zajistí pravý a nefalšovaný mix pocitů hluboké trapnosti, zaskočeného úžasu, záchvatů bránice a možná i pláče. Pláče ovšem nikoliv z romantického dojáku, jako spíš ze zklamání nad lidským pokolením a jeho neuvěřitelnou blbostí. V tomto ohledu je to skutečně povedená reality show, která plní své poslání. Vykresluje realitu a je to drsná show skutečných příběhů několika lidí, kteří byli natolik nesoudní, že tohle se muselo točit úplně samo. ()

Reklama

marcelita 

všechny recenze uživatele

Je to zvácený styl humoru,ale já nemůžu se na to nedívat...nejde to..i sebe lepší komedie mě nedokáže rozesmát tak jako komentáře v této reality show.Podotýkám,že v produkci musí sedět banda neskutečných hovad,kteří vybýrají a vymýšlí na slovensku tyhlety pořady ,protože se od našich farmářu,hledačů otců a matek liší na sto....co sto...tisíce honů.Kde ty lidi berou?? Naprosto jednoduché,převážně bez chrupu,práce,jen se celý pořad opíjející a šuk.... snad po dvou deckách vína??!! :-) ()

Žižina 

všechny recenze uživatele

Misko je TOP! U tydle reality show jsem se smala jak blazen, tleskala nebo jsem si dokonce tukala na celo. Uz dlouho me nic tak nepobavilo jako todle. Kdyz delali konkurz, tak podle me musela byt podminka mit IQ jako delfin, jinak si to nedokazu vysvetlit. Pokud mate spoustu volneho casu a chut videt co ste opravdu jeste nevideli, zkouknete tudle reality show! Neni co dal dodat..snad jen - hezkou zabavu :) ()

lehkoživka 

všechny recenze uživatele

Je tam všechno - zoufalství, zoufalci, matky, tchyně, zoufalé svobodné matky, zoufalí mamánci, mentálně postižená s freestylovým chrupem v ružovom disko tope, romantický dinosaurus obalující se moukou, bývalý pornoherec... drama, komedie a horor v jednom s vtipným komentářem jako třešničkou na dortu z Lidlu. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Najskôr sa ukázalo, že Dominika Jánska z reality šou Mama, ožeň ma svoju televíznu kariéru odštartovala v reportáži o primrznutej dievčine v Hrone. Potom vysvitlo, že plachý Miško nebol jediným mužom v jej živote. Zdá sa, že plachá a tichá slečna to hrala na dve strany. Kým na televíznych obrazovkách si vymieňala horúce objatia a bozky s Miškom, doma má druhého. (Patrik200s)

Reklama

Reklama