Reklama

Reklama

Farmář hledá ženu SK

(pořad)
  • Slovensko Farmár hľadá ženu
Reality-TV / Soutěžní
Slovensko, 2010

Režie:

Rado Štefanov

Účinkují:

Aneta Parišková (moderátor)

Podaří se osamělým slovenským farmářům prostřednictvím další řady oblíbené a ve slovenském vydání i peprnější seznamovací show najít životní partnerku? Vyberou si mezi různě starými protějšky tu pravou? Uvidíte ve slovenské reality show. (TV Prima)

Recenze (215)

ywulka 

všechny recenze uživatele

V podstate to odpad je, ale dať tomu hodnotenie odpad! by bolo nefér pretože pri niektorých scénach a hláškach som sa poriadne nasmiala. Rovnako ako pri ostatných podobných reality show som sa pozastavovala nad tým, kde takýchto ľudí vyhrabali. Farmár hľadá ženu je dôkazom toho, že ľudská hlúposť fakt nemá hraníc. :D ()

RISOvonVODKA odpad!

všechny recenze uživatele

Tak. Dnes v noci sa u kamarátov chľastalo a v rámci srandy ma prinútili pozerať tento skvost slovenskej televíznej scény. Sedel som tam na triezvo, v mukách a slzou v oku. Moje IQ kleslo o zhruba 25 percent. Moja gramatika sa zhoršila minimálne po k**** a moja slovná zásoba sa oné... hmm. Nepozerajte to! ()

Reklama

Trustme 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější slovenská romantická komedie natočená podle skutečných událostí. Dramadokument odkrývající pravou tvář námluv bačů (farmářů) hledajících prostřednictvím televizní seznamky děvečky, hospodyně a poslušné ovce. Smršť buranství, demence, vychcanosti a zemědělské romantiky, které nezamaskují ani kovbojské klobouky, ani vypraná kostkovaná flanelka. Ženy prahnoucí po životě na "farmě", jízdě na koních a rose na kolejích a krásném bačovi s velkým statkem. Panoptikum ohyzdných babic, které nemají již co ztratit a vezmou za vděk podivínskými jezeďáky, kteří žijí v neprobádaných oblastech Slovenska. Symfonie hlášek, naivních výroků, milostných vyznání, opileckých blábolů, výmluv, ženské síly a hlouposti, mužské debility a poetiky - to vše geniálně trefně a jízlivě komentované vtipným vypravěčem. Happy end se naštěstí nekoná a konec je smutný, leč poučný - tito jedinci by se neměli seznamovat a nedej bože mít potomky. ()

klobasa 

všechny recenze uživatele

Sunu tam 5* po shlédnutí 1 dílu 18.10.2012 a několika videí na JOJ archiv.Jako čuměl jsem na to s otevřenou hubou.Neuvěřitelné! Tv Prima se svou show se muže jít zahrabat 10m pod zem.Tady se jde fakt na krev. Ve srovnání s českou reality o několik levelů jinde!. Ten ironicky komentátor jasně za 5*.Nemám slov!Jasně vystihující komentář Smok.:-) ()

Želik 

všechny recenze uživatele

Vždy ma prekvapí, keď sa nájdu ľudia, čo sa prihlásia do podobných projektov. Či už sú to osamelí farmári alebo nádejné farmárky, majú riadnu dávku odvahy, radi sa vidia v telke a svoje určite zohrajú aj peniaze. Ale robiť zo seba blázna pred celým Slovenskom? No neviem, neviem ale zábava je pri tom poriadna. Komentáre Michala Hudáka sú niekedy k pupukaniu. Ak chcela tv joj zábavnú show tak tentoraz jej to vyšlo. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Každý účastník podpísal zmluvu, v ktorej sa televízia JOJ zaviazala zaplatiť 1000 eur po ukončení natáčania, pričom 300 eur dostali hneď na ruku. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama