Reklama

Reklama

Bučkovi - slunce, seno, vesnice

(pořad)
  • Slovensko Bučkovci (více)
Reality-TV
Slovensko, 2013, 65 min

Obsahy(1)

Hvězdy slovenské reality show Farmář hledá ženu, bratři Tomáš a Jan, se vrací a tentokrát i s celou rodinou. Hlavou rodiny je maminka Anka, která se s ničím nepáře. Poznáte i svéráznou babičku, která ráda křičí, nebo otce Jana, který farmaření nesnáší, ale o to víc miluje jídlo. (TV Prima)

Recenze (68)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Za peníze ze sebe spousta lidí udělá ještě větší idioty, než jsou ve skutečnosti. Ale tak dlouho, na díly? To už chce navíc pomyšlení, že jste celebritami. No, svým způsobem ano. Jednu hvězdu pro mě za to, že jsem občasné sledování tohoto paskvilu vydržel. Další důkaz toho, že program televize je v některých večerech tragický. ()

endoskop odpad!

všechny recenze uživatele

Tu platí to isté ako u Expertov, takže komentár zopakujem: Nepochopím, ako sa na tieto zvratky môže niekto pozerať. A tiež nepochopím toho, kto mohol a takou sprostosťou prísť a pretlačiť do vysielacieho času. To vlastne ale chápem, veď slováci sa radi na tieto inteligenciuznížujúce "seriály" (alebo čo to vlastne je) pozerajú... ()

Reklama

Gromnir23 odpad!

všechny recenze uživatele

Co to je??? Rodina uječených buranů a jejich denní starosti, tohle je už opravdu pořad pro hašišáky. Nevím co je na JOJce za úchyláky, že je napadne tohle točit. Nezbývá než litovat kameramany, kteří s rodinou tráví celý den a hned za nimi je politování hodná práce ve střižně, kde nad tímto materiálem omdlévá hrůzou nebohý střihač. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Bučkovci - Slnko, seno, dedina". Reality show z produkcie televízie JOJ, ktorá sleduje dianie v buranskej rodinke Bučkovcov, ktorí si hrdo hospodária na svojom špinavom, zanedbanom gazdovstve. Hlavou tohto podivného klanu je hyperaktívna, večne alkoholom povzbudená, mamka Anka. Jej obézny manžel Jano je lenivý hypochonder. A ich traja dospelí synovia, Jano mladší, Jožo a Tomáš, ktorých priemerné IQ odhadujem tak na necelých päťdesiat, sú teda vskutku poriadne zadubení křupani. Je až zarážajúce, že takýto typ relácie je zaradený v hlavnom vysielacom čase. Je to totiž totálny odpad! ()

FOCKE_WULF 

všechny recenze uživatele

Mama Anka jede bomby, toto je nejlepší reality-show všech dob. To afektivní jednání z úrovně pudů, ta neodůvodněná agrese, vše podlité tvrdým chlastem, to prostě nemá chybu! Bučkovci jsou chátra, já také pocházím z chátry, takže rozumím a přeju jim vše dobré. Přežijte sami sebe, rozmnožte se a zamořte planetu, neboť vy jste solí země. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama