Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V roce 1977 se frustrovaný vyjednavač FBI Holden Ford dává dohromady s tajným agentem Billem Tenchem a začne studovat novou třídu vrahů. (Netflix)

Recenze (46)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilot legendárneho seriálu, ku ktorému sa dostávam s niekoľkoročným sklzom, je klasická, pomalšie ladená expozícia k celému projektu. Spoznávame hlavných protagonistov, trochu chaoticky sa musíme vyznať vo všetkých spomínaných prípadoch z minulosti, aby sme na konci zistili, akému prípadu sa budú (teda zrejme) vyšetrovatelia najbližšiu dobu zaoberať. Vzťahová línia sa zatiaľ zdá byť celkom zbytočná, ale na druhú stranu otázky priateľky smerom k zamestnaniu agenta a jeho prístupu k životu a práci majú hlavu a pätu. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekala jsem něco jineho... i tak to bylo zajímavé. Holden je divnej, jeho partak vypadá fajn, Debbie nesympatická (taková statická). Zajímavý střet starého zatvrzelého smýšlení (Už jako batoleti mu koukalo z očí, že je zatracenej úchyl, že jo chlapi.) s novým. Případ na konci brutální, doufám, že ho vyřeší. Určitě dám i další díly. ()

Reklama

WugWugs 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Polovica 70. rokov - fascinácia motiváciou zločinov - žiadna mrazivá atmosféra Zodiaca, o ktorej tu okolo básnia. Vlastne je to len konverzačka, ktorá nás prostredníctvom intelektuálneho a praktického tápania hlavnej postavy uvádza do neľahkých vzťahov medzi rôznymi odvetviami vzťahujúcimi sa k zločinu a do základných teórií o ňom. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice zajímavě ztvárněný seriál, který se v tomto díle teprve rozvíjí. Agent Ford je skvělá postava, která mě zaujala hned prvním dílem. První dil je scenáristická, dialogová podívaná, bez absence jakékoli akce. Vím, že je seriál zaměřen na psychologickou rovinu a neduha prvních dílů je většinou jakési oťukávání diváka a seznámení s hlavními protagonisty, ale doufám, že se objeví i patřičná kriminální tématika. Jinak ale na čistě dialogové okénko se jedná o zajímavý úvod, který je navíc i skvěle zfilmován. ()

Cesarea 

všechny recenze uživatele

Šmarjá tohle měl být pilot, který mě naláká sledovat tenhle seriál? Byla to neskutečná NUDA, hlavní hrdina totálně nesympatický slizoun, jeden z učitelů výstižně nazve Dobroser :-), konverzace mezi postavami tragická a nesmyslné ukázky upocené kopulace s podivnou přítelkyní to asi měly vylepšit... Ztráta času... ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama