Reklama

Reklama

The 3 Rs

Krátkometrážní / Experimentální
Rakousko / USA, 2011, 1 min

Režie:

David Lynch

Scénář:

David Lynch

Kamera:

David Lynch
(další profese)

Obsahy(1)

Letitým dobrým zvykem rakouského filmového festivalu Viennale je svěřit tvorbu znělky zkušenému režisérovi. V roce 2011 přijal nabídku samotný David Lynch. Krátký snímek měl pak premiéru 21. září 2011 v jednom z tradičních projekčních míst festivalu, vídeňském Gartenbaukino. (J.Connor)

Recenze (46)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Asi je dobře, že Lynch už po Inland Empire žádný celovečerák nenatočil, protože jestli ta jeho současná tvorba vypadá takhle, tak do Inland Empire dal vše, co v něm bylo. Připadá mi to jako kdyby si nějaký amatér hrál na Lynche a chtěl do toho dát divnou atmosféru, bohužel to celé selhává. Slaboulinká hvězdička za snahu vyvolat v divákovi nepříjmeno, ovšem mě tohle hodně minulo. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

S pánom Lynchom žiadne skúsenosti nemám (zatiaľ), ale po tomto diele vôbec uvažujem, či mu niekedy dám u mňa šancu. Možno to naozaj nejaké skryté posolstvo o všelijakých filozofických otázkach v sebe malo, ale priznám sa, ja som ho tam nevidel. Videl som len to čo som videl a pri tom som sa dosť dobre nasmial... ()

Reklama

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Je to borec. David Lynch stale v top forme. Do jedne jedine minuty napumpuje tolik poselstvi, symbolik a metafor, se kterymi by si normalni filmar neporadil ani na prostoru celovecerniho filmu. A kdyz jsme u celovecernich filmu, kde to vazne Davide? Nove album uz mas hotove, takze nastal cas! 9/10 ()

Korbitch odpad!

všechny recenze uživatele

Mohl by mi někdo prosím vysvětlit, co to kurva jako má znamenat??! Nicneříkající blábol, bez hlavy a paty od debila Lynche. Vlastně čemu se divím. Všechny jeho filmy jsou jen snůška nesmyslů a zmateně poskládaných záběrů do ničeho. Záměrně jsem od tohoto patlala hodnotil pouze celkem slušnou Dunu. Protože se normálně někde v podvědomí stydím, že jsem se kdy vůbec pokusil přijít tomu hovadu na chuť. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Ty poslední Lynchovo filmy byly zvětšiny opravdu děs běs, ale musím říct, že tohle docela vybočuje z řady. Možná je to tím, že na minutovém filmu se nedá moc zkazit a možná taky tím, že jsem se docela zasmál, i když je to jen pitomina. No, mistr nás už obdařil zajímavějšími a lepšími snímky, než je tenhle, ale ty doby jsou už pryč a dnes se i takováto prkotina musí ocenit. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama