Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policie dorazí na opuštěnou benzínovou stanici po brutálním masakru. Jediné důkazy, které zůstaly na místě činu, jsou elektronické zařízení, videokamery a dva mobilní telefony. Detektiv, který si vzal případ na starost, musí analyzovat kousky záznamů a dát tak dohromady totožnost vraha. (Gyorgy)

Videa (2)

Trailer

Recenze (69)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Byl jsem spokojený s Osunsanmiho Čtvrtým druhem a jsem v rámci možností spokojený i s Evidencí. Ve skutečnosti jsou to hodně slabé čtyři hvězdy, ale nenechám to tady strhat, když už i hovadina jako The Tunnel má 60%. K filmu - jedná se FFko uchopené tak, že jacísi "sběratelé kostí" analyzují nahrávky z něčeho, co by se dalo nazvat "Nevadský masakr švajcem". Sice se ani náhodou nejedná o žádný gore festival, nahrávky jsou místy "poničené", takže o kameře se ani mluvit nedá, ale na druhou stranu se po krátkém začátku pořád něco děje, což se od klasického FF shitu překvapivě v dobrém liší. Je to 60% a jedna hvězda z trucu... ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Keď sa minulý rok objavil found footage horor "Evidence", išlo o nenápadný, ale prevažne vydarený kúsok. Tohtoročný, rovnomenný FF horor "Evidence" je síce ambicióznejší, profesionálnejší, natočený s kvalitnými hercami, ale celkovo slabší. Dej sa zaoberá vyšetrovateľmi, ktorým sa po masakri na opustenej benzínke dostane do rúk kvantum nahrávok. Tie začnú sledovať a analyzovať, s cieľom zistiť čo sa vlastne odohralo a kto má mŕtvoly na svedomí. Príbeh bohužiaľ nie je nič moc a navyše je zbytočne rozsekaný na x nahrávok, ktoré postupne strácajú na účinnosti a zaujímavosti. Niektoré vraždy sú fajn, ale často zase naopak nič nevidieť, chýba nejaké výraznejšie napätie a ani záverečná pointa ma zo sedačky nezdvihla. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se vážně povedlo. Skvělý found footage horor obohacený o policejní vyšetřování skoro jako ze seriálu CSI: Las Vegas. Když jsem si tento horor pouštěl, očekával jsem klasický found footage, nicméně tvůrci mě přesvědčili o opaku. Snímek perfektně graduje a má skvělé, až nečekané rozuzlení celého příběhu. Evidence je rozhodně velkým překvapením v žánru found footage a doufám, že takovýchto chytře natočených snímků které na první pohled vypadají zcela obyčejně, bude v dohledné době více. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ale tak docela to šlo. Nečekal jsem po hodnocení nějak moc, a ani jsem moc nedostal ale na takovej oddychovej nedělní večer to zas tak špatný není. Sice je to občas zdlouhavý ale zase tak moc nenudí, jen to vyšetřování bylo takové divné, docela mi vadilo že si všimli hned všeho i když to nebylo prakticky vidět. Herci byly slušný, žádný extra výkon ale ani žádné přehrávání. Nepatří to mezi filmy který bych si měl zapamatovat nebo filmy který si pustím znova, Čtvrtý druh se režisérovy povedl lépe, ale na to jedno zkouknutí to jde. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Žádnej zázrak to opravdu nebyl. Pár nezajímavých postav je postupně likvidováno vrahounem se svářečkou, který se ale moc nepředvede, jelikož mordy nejsou extra vidět. Jediné co člověka trochu baví tak to jak byl film udělán. Osobně se mi nápad filmu ve filmu, kdy vyšetřovatelé sledují nahrávky s masakrem a snaží se odhalit kdo je vrah, líbil podstatně víc, než kdyby film jel klasickou linii bezduché vyvražďovačky bez detektivní vsuvky. Ani fajn nápad ale nezachrání to, že film je absolutně bez napětí a charaktery mi byly naprosto ukradené. Konečné finální odhalení neurazilo i když jsem nepochopil, proč to vrahoun nakonec všechno prásknul sám když se tam celou dobu snaží svést na špatnou stopu :-D ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama