Reklama

Reklama

Máša a medvěd

(seriál)
  • Rusko Maša i Medveď (více)

Série(5) / Epizody(117)

Medvěd, bývalý cirkusový artista, se usadí v lese a připravuje se na pohodový život plný ticha a klidu. Dokud se však neseznámí s nezbednou holčičkou jménem Máša, která zde žije se svým prasátkem, kozou a psem. Sledujte celou řadu zábavných příběhů o holčičce jménem Máša a jejím medvědím kamarádovi, bývalém cirkusovém artistovi. Máša je nezbedná tříletá uličnice, která žije na staré železniční stanici v lese. Zdá se, že předčasně vyspělé, divoké a nespoutané děvčátko, které se spřátelí s každým, koho potká, je jako magnet na problémy. Medvěd je laskavá otcovská postava, která se ze všech sil snaží své kamarádce pomáhat a chránit ji před úrazem. Sám se při tom však často nechtěně stává obětí jejích lumpáren. Ačkoli má medvěd rád svůj klid, stýská se mu po společných chvilkách s Mášou, když mu zrovna není nablízku. Společně s pochybnou partičkou přátelských zvířat, která si z lesa udělala svůj domov, Máša a medvěd pobaví dospělé i děti a poučí diváky o kreativitě, oddanosti a skutečném přátelství. (HBO Europe)

(více)

Recenze (118)

Zagros 

všechny recenze uživatele

Krásně animovaný a vtipný „večerníček“ z Ruska, tak by se dal ve zkratce popsat tenhle miniseriál. Animace je vskutku kouzelná a jednotlivé příběhy dostatečně akční, aby udržely pozornost dětí a také dostatečně vtipné, aby bavily i dospělé. Některé díly jsou skvělé a některé „jenom“ dobré, ale vcelku jde o výborný večerníček, který válcuje současnou moderní produkci podobných děl. ()

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Haleluja !!! Konečně střízlivá (ne pseudo) pohádka pro celou rodinu. Rusáci jsou prostě někde jinde, než amíci. Máme k nim mentalitou blíž a na těch pohádkách je to kurevsky vidět. Agresivní arogantní amíci toto nikdy nevytvoří, na to nemají mozek. Hamburgerem a Coca-colou vyžraný George potřebuje násilí, sex a vulgarismy, což mu Pixar a Disney předhazuje jak na běžícím páse. Máša a medvěd je milá, krásná, vtipná a poučná série příběhů, které malé dítě pro svůj vývoj POTŘEBUJE vidět! A dospělí se baví také. Je mi neskutečně dobře u srdíčka, když vidím, že nejsem sám, kdo si to myslí. ()

Reklama

quidulka 

všechny recenze uživatele

Momentálne najroztomilejšia animovaná rozprávka. Moji synovia sa chytajú za brušká a ani tomu nemusia rozumieť...a priznávam bez mučenia, niektoré Mášine hlášky ma poriadne pobavili :) odporúčam, aj keď červená hviezda v niektorých častiach nesmela chýbať...no a čo...je to zábavné, milé, nenásilné a na rozdiel od niektorých amerických rádoby anim. komédií toto môžem pozerať stále dookola a aj tak sa zakaždým nasmejem a nenudím sa :) ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Zhruba stejný fenomén jako bylo za mých dětských let Jen počkej. A jako tam byly sympatie všech na straně vlka, tady jsou na straně medvěda, aby už konečně tu malou teroristku sprovodil ze světa. Jenže ona je při vší nesnesitelnosti roztomilá a naprosto dokonale nadabovaná (myslím originál Aliny Kukuškiny). Bez ní by to nebylo ono. ()

tuberatanka 

všechny recenze uživatele

Tak dobre, nekonečne hyperaktívna, zo všetkého vytešujúca sa, charizmaticky zanimovaná (a vskutku otravná:) Máša s veľmi chytľavým hlasovým prejavom vs. totálne flegmaticky starý medveď (neustále nazývaný "Míška"), zbesilá 3D animácia, humor nie nepodobný "nopočkajzajacovi", ale o čosi pútavejší a rozpustilejší, na zabitie času celkom v pohode záležitosť, aj s iba úplne základnými znalosťami ruštiny nie je problém pochopiť čo sa deje (vo väčšine dielov nezaznie dokopy viac ako päť viet), celkom v pohode rozprávka. ()

Galerie (232)

Zajímavosti (15)

  • Seriál začala dabovat poloamatérská dabingová skupina Fénix ProDabing, která zajišťuje dabing titulům, které se patrně nikdy oficiálního dabingu nedočkají. Po prvním dílu však skončila, neboť tento seriál začala vysílat Česká televize s profesionálním dabingem. (VoxMortis)
  • Máša a medvěd je v roce 2018 podle agentury TASS nejsledovanějším animovaným seriálem světa. [Zdroj: Novinky.cz] (Duoscop)
  • V ruskej verzii Máša hovorí hlasom Aliny Kukuškinovej a v anglickej verzii Mášu nadabovala Američanka Elsie Fisher. Zaujímavé je, že Elsie ozvučila aj postavu Anges v rozprávke Despicable Me (2010) a v ruskej verzii ju zase dabovala Alina. (Zdroj: mamastory.sk)

Reklama

Reklama