Reklama

Reklama

Kódované vysílání

  • Velká Británie The Numbers Station (více)
Trailer

VOD (1)

Bývalý tajný agent Emerson - toho času v nemilosti - dostane za úkol chránit dvacetiletou Katherine, šifrovací operátorku v malé vysílací stanici CIA, která se nalézá v opuštěné oblasti. Emersonova mise je jednoduchá: udržet Katherine v bezpečí. Když bomba nastražená v autě před stanicí naznačí, že na ně kdosi něco chystá, dvojice je nucena použít stanici jako útočiště a Emersonovy bojové dovednosti jako svou jedinou zbraň. Stanou se terčem skupiny neznámých smrtících agresorů a nemají v rukou nic, než nahranou zprávu od předchozího bodyguarda. Emerson a Katherine se dostanou do boje na život a na smrt s velmi odhodlaným nepřítelem. V situaci, kdy je stanice ohrožena, cíl neznámý a únik nemožný, se stává prioritou této dvojice jediné - vyváznout z toho živí. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (86)

Mire 

všechny recenze uživatele

Nezmyselný, bezduchý film, pri ktorom človek miestami nevie, o čo kráča a zároveň sa nevie dočkať konca. K tomu nepresvedčivý herecký výkon Cusacka, ktorý sa tu snaží hrať na arogantného tvrďáka, ale vôbec mu to nežeriem. Ostatní na tom nie sú o moc lepšie. "Záporák" smiešny, napätie žiadne, dej o hovne, akcia tiež... Jedna hviezdička akurát tak za snahu a možno ešte za sexy Malin Akerman. Inak tu nie je čo hodnotiť. Sračka. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Na akční film hrozně slabí. Akce tam bylo pomálu, nebyl tam záporák, jen 4 pitomí teroristi a to tam každej znich hrál všehovšudy 3 minuty! Cusack bejval dobrej herec a hrál i v zajímavejch filmech co za něco stály, tak proč ted hraje tohle? Asi peníze nebo nevim. Malin Åkerman hrála slušně ale na to, aby ten film měl grády to prostě nestačilo. Je to jen další podprůměrný akční béčko s pouhym nádechem trilleru a to fakt nestačí. 35% ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Nešlo o nějakou předělávku staršího filmu? Po celou dobu mi totiž přišlo, že jsem TO už někde viděl mnohem dříve. Celý film jsem měl déjà vu, akorát tu byli jiní herci, zvláštní. Nicméně jde o levnou záležitost, které se do krámu hodil pozemek s "ničím" kdesi "nikde" a postavil se na tom příběh o něčem tak tajném, že o tom skoro nikdo neví a tudíž na to stačí jen pár herců. Všechno je to dost předvídatelné a divák tak jen čeká, kdy To už konečně docvakne i postavám. Délkou film připomíná spíš zbytečně protažený díl nějakého krimi-trhiller-špionského seriálu. A otevřený konec dává znát, že autoři jsou se svými očekáváními poměrně naivní. Film zralý na stejný úkon jako se šiframi - po přečtení spalte. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tento špionážní (nebo jestli chcete politický atd.) má celkem slušný příběh,tempo je pomalejší,akce jako šafránu,herecké výkony v rámci možností ucházející (jinak film jen se 17 herci) a jinak je to film tak na páteční večer kdy se vám už moc nechce přemýšlet.John Cusack jde z role do role a tohle je spíš jedna z těch lepších v poslední době.Za mě 55 % a tři hvězdy. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Johna Cusacka nemůžu skoro ani vystát, ale je to pan herec. Vyjmenoval bych tucet jeho filmů, které stali za starou belu a on jim díky svému herectví vdechnul alespoň trochu života. Podobně je to i kódovaného vysílání. Pojďme si rovnou říct, že děj filmu je slabý. Atmosféra není tak napínavá, jak si filmaři přáli. A celé to mohlo dopadnout i trochu jinak a líp (alespoň pro oko diváka). To co dělá film koukatelným je dobře posazená retrospektiva a právě výkon J.Cusacka a M.Akerman. Na průměr to dá. Hodnotím třemi hvězdami..... ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Anglii v oblasti Suffolk. (Terva)
  • Film měl premiéru v roce 2012 na festivalu American Film Market, konaném v Santa Monice v americké Kalifornii. (Terva)

Reklama

Reklama