Reklama

Reklama

Kódované vysílání

  • Velká Británie The Numbers Station (více)
Trailer

Bývalý tajný agent Emerson - toho času v nemilosti - dostane za úkol chránit dvacetiletou Katherine, šifrovací operátorku v malé vysílací stanici CIA, která se nalézá v opuštěné oblasti. Emersonova mise je jednoduchá: udržet Katherine v bezpečí. Když bomba nastražená v autě před stanicí naznačí, že na ně kdosi něco chystá, dvojice je nucena použít stanici jako útočiště a Emersonovy bojové dovednosti jako svou jedinou zbraň. Stanou se terčem skupiny neznámých smrtících agresorů a nemají v rukou nic, než nahranou zprávu od předchozího bodyguarda. Emerson a Katherine se dostanou do boje na život a na smrt s velmi odhodlaným nepřítelem. V situaci, kdy je stanice ohrožena, cíl neznámý a únik nemožný, se stává prioritou této dvojice jediné - vyváznout z toho živí. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (86)

PORTER44 

všechny recenze uživatele

J.Cusack jako agent CIA a zároveň jaký si zabiják který odmítne při posledním úkolu zabít mladé děvče,za trest je převelen na odlehlou kodovací stanici aby dohlížel jak na stanici tak na šifrantku jenže po čase stanici přepadnou a on má stanici udžet než přijede posila.Nebýt těch pár přestřelek jedna na začátku a druhá v té stanici tak jsem to ani nedokoukal ,absolutní nuda.Polovinu filmu jsou uvěznění,on a šifrantka v té stanici a kecají o ničem. ()

Jindra_S 

všechny recenze uživatele

Komorní drama o chuti a (ne) schopnosti chladnokrevně zabíjet na pokyn. Mohlo být něco zapamatovatelného nebýt scénáře, který (po kolikáte už?) nedává logiku. Klasické prohřešky proti zdravému rozumu - postavy se v potřebných chvílích chovají jako idioti, jen aby se děj posunul dopředu, mnoho věcí je jen na efekt, pravidla se mění s průběhem filmu apod. Copak scénáře nikdo nečte předtím, než to začnou točit? ()

Reklama

Mire 

všechny recenze uživatele

Nezmyselný, bezduchý film, pri ktorom človek miestami nevie, o čo kráča a zároveň sa nevie dočkať konca. K tomu nepresvedčivý herecký výkon Cusacka, ktorý sa tu snaží hrať na arogantného tvrďáka, ale vôbec mu to nežeriem. Ostatní na tom nie sú o moc lepšie. "Záporák" smiešny, napätie žiadne, dej o hovne, akcia tiež... Jedna hviezdička akurát tak za snahu a možno ešte za sexy Malin Akerman. Inak tu nie je čo hodnotiť. Sračka. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Vždy jsem si přál zaměstnání, při kterém je smrt jediným oprávněným důvodem rozvázání služebního poměru, ale k CIA mě nevzali, protože mám ploché nohy. To Emerson testy prošel, takže si může čmárat čísílka na papír, zabíjet nebezpečné barmany či zmatené svědky a když ho to přestane bavit, tak se může přemístit do šifrovacího hangáru. A já se přiznám, že tam mě to celkem bavilo, dokonce jsem byl i přiměřeně napnut a troufnu si i naznačit, že to zdaleka není takový průšvih, jak naznačuje zdejší hodnocení. Udělování ceny pro brilantní logický scénář se kvůli tomuto snímku patrně zavádět nebude, neboť tu a tam to slyšitelně skřípne, ale pod hranici průměru to padá jen výjimečně. ()

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Předem upozorňuji,že se jedná o HBO produkci,takže se připravte na televizní režii... Začátek nevypadá špatně a dokáže zaujmout a potom...no...hmm...sakra... jo už jsem si vzpomněl,potom Vám půjde jedním smyslem dovnitř a druhým ven.Působí lacině a až příliš jednoduše,nevýrazně šokující role Vás nedokáží udržet sedět na zadku.Připravte se na jedno prostředí a pár zoufalých známějších herců,kteří i přes snahu ,zůstanou v tomto snímku nezajimavými.Scénář prostě na jednu stranu má nápad,ale naopak z toho vzejde nevyužitá jednorázovka.Při naskočení titulek si nebude moct vzpomenout o čem film byl,tedy až na začátek.Je to rychlo-film,který,když budete přetáčet,tak o konec nepříjdete. NEZAJÍMAVÉ!!! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Anglii v oblasti Suffolk. (Terva)
  • Film měl premiéru v roce 2012 na festivalu American Film Market, konaném v Santa Monice v americké Kalifornii. (Terva)

Reklama

Reklama