Reklama

Reklama

Ig Perrish (Daniel Radcliffe) měl skvělý život, bohatou rodinu, i ženu svých snů, krásnou rusovlásku Merrin Williamsovou. Merrin byla však za neobjasněných okolností zavražděna. Z Iga je najednou hlavní podezřelý a nikdo, ani vlastní rodina, v jeho nevinu nevěří. Zlomený a neprávem obviněn žije ze dne na den a své neštěstí zahání alkoholem. Jednoho dne se probudí a zjistí, že na čele mu vyrůstají podivné rohy. Že by to bylo znamení a podaří se mu vraha vypátrat? Spolu s rohy totiž získal zvláštní schopnost a rozhodne se udělat vše pro to, aby vraha své lásky našel. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (606)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Vždy je velice těžké napsat komentář k dokonalému filmu, kdy nemám téměř co vytknout. Tak ho tedy alespoň zahrnu chválou. Na úvod podotýkám, že filmy s Radcliffem nemám příliš v oblibě, jelikož už je příliš profláklej jako Harry Potter. Nemluvě o tom, že mi nikdy nepřišel dostatečně charismatický, aby zvládal hlavní role. Tohle byl však ten nejlepší film jaký jsem s ním viděl a to jeho nejslavnější příběhy z Bradavic zbožňuji. Nejvíce mne asi zaujal způsob vyprávění, jež se prolíná do dvou časových rovin s příběhem, který v podstatě nemá obdoby. S ničím podobným jako je zde, jsem se jinde dosud nesetkal. Rohy, což je také hlavní plot celého filmu, byly maximálně využity a zapříčinily celou řadu opravdu humorných scén. O horor však v žádném případě nešlo, neboť hlavní hrdina celou dobu vyšetřuje vraždu své přítelkyně za pomoci své nově nabyté zbraně. Jediné co se mi úplně nezdálo, byl konec. I když přiznávám, příliš jsem si přál nějaký krvavý happy end. PS: Dokonce i soundtrack je pětihvězdičkový a přestože se experti shodují, že by ho divák správně neměl vůbec zaregistrovat, tak tady je naopak velice výrazný a působilo to vskutku famózně. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Zajímavá černohumorná směska dramatu, mysterie, fantasy hororu a romance, která baví, tak zvláštně okouzlí i překvapuje. Radcliffe mi tady sedí, stejně jako těch pár dalších postav, mistr Aja upevňuje svoji pozici - co film, to kvalita. Možná uznáte, že takový hybrid žánrů vůbec není lehký zmáknout. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Boha jeho co to mělo bejt?! Aja mě nasral. Jako režisér výbornýho gore z jednoduchými a srozumitelnými příběhy to jest volně přeloženo píčoviny co hlásají nechte krev ať to řekne za vás v tom podle mě umí chodit, tak proč tenhle debilní experiment??? Ani horor, ani drama ani art kterým se to asi snaží bejt. Já bych to tak maximálně přejmenoval na Harry Potrat : Rohatý princ vychlastané krve. A vůbec on to art asi nakonec je, ale musí ho v tom hloubavý divák objevit... A nebo radši ne, takže ještě jednou : co to kurva bylo?!10% ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Juno Temple umí chlapovi nasadit (pa)rohy kurva osobitě! Tady je vidět, že i pejsek s kočičkou můžou uvařit zatraceně dobrej eintopf, když k sobě nejdoucí ingredience vyváží alespoň celkem dobře odhadnutým poměrem, kdy se jednotlivé chutě nepřebíjí a vynikají v ten správný moment každá zvlášť. Horns, to je komediální horor, kriminální thriller, romantické drama, fantasy... a všecko to ve spojení s vizuálem, soundtrackem a správně poskládaným dějem funguje bez nejmenšího ruchu. Divím se, že komedie není uvedená i v kartě filmu, momentů, které byly minimálně úsměvné, když né rovnou do smíchu uvrhující, nebylo málo. Někomu narostou křídla po Redbullu, někomu dočasně výměnou za pořádný rohy, mně ze zad kromě beďara nevypuklo naprosto nic, ale stejně si na tomhle filmu pekelně ulítávám. 80% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Poměrně věrná, ale hlavně dobrá adaptace knihy. Trochu jsem se bál Daniela Radcliffea, nicméně nakonec byl fajn a Iga zvládl ve všech polohách, a zvědavý jsem byl i na to, co předvede pro mě tak trochu nevyrovnaný Alexandre Aja. Nakonec musím říct, že Rohy mají velmi dobrou atmosféru, jsou zábavné i vcelku napínavé... A kdyby nic jiného, je v nich Juno Temple, nádherná jako vždy. Zamrzelo mě jen trochu odbyté finále - i leckteré televizní seriály mají lepší. Ale co. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (30)

  • Terryho (Joe Anderson) SPZ ve scéně, kdy odváží Marrin (Juno Temple) domů, je GEN 138, které odkazuje na knihu "Genesis" 13:8: "Tu řekl Abram Lotovi: "Ať nejsou rozepře mezi mnou a tebou a mezi pastýři mými a tvými, vždyť jsme muži bratři." (cihlenka)
  • Joe Hill, který napsal román, na kterém je film založen, ocenil Radcliffův herecký výkon a označil jej za „otřesné, zranitelné, emocionálně nahé představení, které není jako cokoli, co kdy předtím na obrazovce udělal.“ (Worry77)
  • Na konci filmu, když Lee (Max Minghella) střílí z brokovnice, tak vypálí dvě rány, aniž by zbraň mezitím nabil, což je u pumpovací brokovnice po každém výstřelu nezbytné. (imagoo)

Související novinky

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

12.12.2011

Filmová adaptace bestsellerového románu Horns, jehož autorem je syn Stephena Kinga Joe Hill, našla režiséra. Nečekejte decentní filmařinu, projekt dostal na starost francouzský masakrátor Alexandre… (více)

Reklama

Reklama