Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

Liqid 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem víc, je to slabej průměr. Zbytečně mě tam vytáčela Bell a její kecy, bylo tam hodně chyb, hlavní hrdina s vizáží bezdomovce, teplý policaiti, to všechno by tam nemuselo být. Ale pěknejch aut, honiček a kaskadérskejch kousků bych snesl víc. Nejvíc tam chyběla pro roadmovie typická mini zápletka (vykopání peněz neberu). Naproste geniální byly scény se psím žrádlem, Filipíncem a důchodci na motelu. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Vysněná kravina Daxe Sheparda, který sehnal pár drobných a natočil si svůj vlastní film o věcech, které má sám rád a já mu to vůbec nemám za zlé a lehce mu závidím.Neškodná road movie, která potěší spoustou zábavných scén a především musim ocenit sílu dialogů, protože konverzační humor má místy sílu demoliční koule a Shepard opravdu uměl vytvořit perfektní charaktery postav.Co se mu povedlo hůř je celkový příběh, který je samozřejmě zcela tuctový, stejně tak jako celá pointa a vůbec smysl celého filmu, ale o to tu nejde.Jde o to, že Dax Shepard miluje filmy a auta, chtěl si splnit sen a vzdát všemu co má rád jistou čest a já ho za to chci pochválit.Upřímně pochybuju, že se ještě někdy pustí do svojí vlastní tvorby, ocenit musím to, že si splnil sen a já mu to nehodlám vyčítát a i přes strašnou rutinu nadávat.Prostě epesní jednohubec, za který by se nemusel stydět žádný debutující režisér.59%. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Až budu jednou umístěn v programu na ochranu svědků, tak si zvolím tvrďácky zkrocené jméno Ennis Del Mar nebo Jack Twist a rozhodně neodvezu žádnou blonďatou pipinu do města, odkud jsem s falešnou identitou statečně utekl. Charlie Bronson je však příliš polepšený zmetek na to, aby svou přítelkyni poslal autobusem, takže si spolehlivě zadělal na problémy, při kterých jsem se skvěle pobavil. Někdo zkrátka považuje federálního agenta neustále honícího své auto za hloupou figuru, někomu mohou dredy na hlavě Bradley Coopera připadat trapné, někoho uráží spolek nahých důchodců a někdo považuje motor se sedmisty koňskými silami za slabý na pořádnou honičku, ale mně to připadá na pohodovou road movie naprosto dostačující. ()

JimWayne 

všechny recenze uživatele

Ťažko povedať ako sa takejto sračke mohol upísať Cooper, absolútne nechápem o čom vlastne tento film bol. Zabitých sto minút môjho života. Tupý ale skutočne tupý scenár z hlavy amatéra Sheparda. Réžia detto, naháňačky na autách obyčajný vtip. Tak zbytočný film som dlho nevidel a dúfam že ani dlho neuvidím. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Ojojojoj. A sakra. No ty voe. No shit. Asi víte, co tím chci říct, co? :) No prostě se to nepovedlo. Dal jsem filmu rovných 33 minut a pak přišlo nekompromisní vypnutí. Co dodat? Snad jen, že film, který je založen na naprosto nezáživných dialozích nemůže přece diváka bavit. V některých filmech mi přišel Dax Shepard v pohodě (např. ve filmu Hurá do basy), ale tady přestřelil. 20% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Väčšina áut, ktoré možno vidieť vo filme, vrátane pretekárskej bugíny patrí Daxovi Shepardovi (Charles Bronson). Najmä z tohto dôvodu sa pri natáčaní automobilových naháňačiek nenechal zastúpiť profesionálnym vodičom. (m.a.t.o.)
  • Rozpočet predstavoval iba 2 milióny amerických dolárov, z čoho polovica bola utratená za práva na hudbu použitú vo filme. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama