Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

Liqid 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem víc, je to slabej průměr. Zbytečně mě tam vytáčela Bell a její kecy, bylo tam hodně chyb, hlavní hrdina s vizáží bezdomovce, teplý policaiti, to všechno by tam nemuselo být. Ale pěknejch aut, honiček a kaskadérskejch kousků bych snesl víc. Nejvíc tam chyběla pro roadmovie typická mini zápletka (vykopání peněz neberu). Naproste geniální byly scény se psím žrádlem, Filipíncem a důchodci na motelu. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Zábavná blbinka, ktorá poteší komickými a dobre zahranými postavami (každý je tu slušný exot), tušením ich blížiaceho sa stretu (ktorý nemôže dopadnúť dobre), a tiež množstvom auto honičiek, ktoré (hlavne prostredím) pripomenú Auto zabiják (Tarantina tu majú radi). Vtipné gagy jedna-ku-jednej striedajú menej vtipné, a celé to pokope drží uveriteľná chémia medzi Shepardom a Kristen Bell. Sympaťáci. ()

Reklama

maddy 

všechny recenze uživatele

Malé milé prekvapenie roku 2012. Netaktný humor s množstvom narážok, správne prestrelený príbeh, rozumne zvolená solídne odsýpajúca stopáž, pár slušných akčných (zastúpených automobilovými naháňačkami) scénok, miestami správne krvavé, inokedy provokujúce (nahí starci), herecky správne afektované a uvoľnené (Bradley Cooper, ale ani ostatní neberú svoje role prehnane vážne) ... uznávam, že toto bude film naozaj len pre určitý špecifický okruh divákov, ale ja som sa niekoľko krát naozaj zasmial, po celý čas viac menej výborne bavil, a čo iné si pri takomto type filmu želať? Tie mierne nadstrelené 4* bez problémov prihodím, keďže po skončení som mal príjemný pocit. Niekedy to úplne stačí. Režisér si týmto očividne splnil svoj sen bez ohľadu na to, čo si pomyslia niektorí diváci, určite sa nesnažil o „Oscarový“ snímok a kto sa správne naladí, tomu určite udrie na nôtu. Neskutočná oddychovka, ktorá sa ani v najmenšom nehrá na nič viac. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Celkem milé překvapení. Kdybych nevěděl, že je skoro všechno práce jednoho člověka, který z hlavní role do filmu nacpal všechny své bouráky, tak bych možná tak okouzlen nebyl. Od začátku do konce zní fajnové písničky a polovina dialogů a scén je psaná na míru nablýskaným miláčkům herce/scénáristy Daxe Sheparda. Ale i obyčejné dialogy nejsou k zahození, protože je v nich tolik z běžné každodenní rutiny vztahů. ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Lehce překombinová road movie s několika nedprůměrnými dialogy a snahou o jistou kultovnost, která však končí tak ve čvrtině... Je to svižné, film si dokáže udržet pozornost a hlavní figury jsou sympatické, až na zvoničku, která je neskutečně umělá a celý film otravná... Z průměrnosti však film žádný jeho aspekt nevytáhne.... ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Rozpočet predstavoval iba 2 milióny amerických dolárov, z čoho polovica bola utratená za práva na hudbu použitú vo filme. (m.a.t.o.)
  • Väčšina áut, ktoré možno vidieť vo filme, vrátane pretekárskej bugíny patrí Daxovi Shepardovi (Charles Bronson). Najmä z tohto dôvodu sa pri natáčaní automobilových naháňačiek nenechal zastúpiť profesionálnym vodičom. (m.a.t.o.)
  • Auto, ktoré Yul (Dax Shepard) postavil s otcom, je Lincoln Continental 1967. Alex (Bradley Cooper) jazdí na Cadillacu CTS-V Sport Wagon. (sWONDER)

Reklama

Reklama