Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Akční bláznivá dramatická romance! Jo, fakt něco takovýho existuje. Jsem v pokušení napálit tomu maximum a upřímně lituju všechny "suchoprdy" ;), kteří se u toho za žádnou cenu nemůžou naplno odreagovat. Zatím asi 100 nejzábavnějších minut filmového roku 2012 s několika špičkovými humornými scénkami, co vám potrhají bránici. Úplně ten dream project chápu. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Nehľadal som v tomto filme nič hlbokomyseľné. Iba prostú oddychovú zábavu. Žiaľ dostal som len NUDU ! Keď sa tu tak pozerám na tie vysoké hodnotenia, tak už som buď príliš náročný ja, alebo všetci ostatní majú latku zábavnosti položenú "proklatě nízko". Nech už tak či onak, tá jedna hviezdička je snáď len za to, že som nemusel zvracať od prípadných fekálnych scenáristických nápadov "osviežujúcich" už aj tak biednu zápletku. (6.2.2013) ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Prvních třicet minut bylo tak přiblblých, že jsem se musela hodně přemlouvat, abych u toho vůbec vydržela. Nakonec jsem vydržela, hlavně díky tomu, že káry v tomhle filmu byly opravdu fešné a mě až cukaly ruce v touze sáhnout si na jejich volant. Konečná hoďka už se vydržet dala, ačkoli přinesla spíš předvídatelný humor a vykrádačku podobných komedií. Celkově bych tenhle film popsala jako mírnější kocovinu, víte, že už jste zažili horší, ale to neznamená, že byste byli z téhle nadšení. 50% ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Parta kamarádů si řekla, že udělají něco jako ujetou akční komedii. Děj, hrůza. Spád to nemělo a postavy byly naprosto debilně navržené. Nicméně to mělo dobré herce, kteří se tím bavili. Mělo to spoustu krásných, rychlých aut. Mělo to výborný soundtrack a nebylo to zbytečně dlouhé. Dax Shepard rozhodně nepatří mezi mé oblíbence, ale obdivuji ho za vše, co na tomto snímku zvládl, a co mu obětovat. Uteče to rychle, relativně se pobavíte, ale za čas si na ten film už nevzpomente. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Dax Shepard není zrovna nijak zářivá hvězda na hereckém nebi, ale sem tam už jsme ho někde vidět mohli. Já si ho osobně většinou vybavím jako astronauta ze snímku "Zathura: Vesmírné dobrodružství". Tenhle herec se rozhodl, že si natočí vlastní film, ke kterému napíše i scénář. Ten film se jmenuje "Naboř a ujeď" a není to první ukázka toho, že tenhle herec má vyšší ambice. Scenáristicky se již podílel na filmu "Brother's justice", kde si také zahrál hlavní roli. Když nevíte co by, napište si pro sebe vlastní scénář. U filmu "Brother's Justice" mu dělal režiséra David Palmer, s kterým se spojil i tentokrát. Takže ho v titulcích najdeme jako spolurežiséra, scénáristu a herce v hlavní roli. Jaké je shrnutí těchto informací? Někdo se inspiroval u Bena Afflecka. Jo, samozřejmě nesmím zapomenout na to, že si Dax Shepard dělal i producenta, i když ne jediného. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/02/nabor-ujed-2012-45.html ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Při honičce na opuštěném letišti a při následné přestřelce bylo ustřeleno zrcátko u Corvetty. Později je ale v dalších záběrech zrcátko zpět na svém místě a bez poškození. (Danny F.)
  • Rozpočet predstavoval iba 2 milióny amerických dolárov, z čoho polovica bola utratená za práva na hudbu použitú vo filme. (m.a.t.o.)
  • Počas záverečných titulkov máme možnosť sledovať poslednú scénu filmu. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama