Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Dax Shepard není zrovna nijak zářivá hvězda na hereckém nebi, ale sem tam už jsme ho někde vidět mohli. Já si ho osobně většinou vybavím jako astronauta ze snímku "Zathura: Vesmírné dobrodružství". Tenhle herec se rozhodl, že si natočí vlastní film, ke kterému napíše i scénář. Ten film se jmenuje "Naboř a ujeď" a není to první ukázka toho, že tenhle herec má vyšší ambice. Scenáristicky se již podílel na filmu "Brother's justice", kde si také zahrál hlavní roli. Když nevíte co by, napište si pro sebe vlastní scénář. U filmu "Brother's Justice" mu dělal režiséra David Palmer, s kterým se spojil i tentokrát. Takže ho v titulcích najdeme jako spolurežiséra, scénáristu a herce v hlavní roli. Jaké je shrnutí těchto informací? Někdo se inspiroval u Bena Afflecka. Jo, samozřejmě nesmím zapomenout na to, že si Dax Shepard dělal i producenta, i když ne jediného. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/02/nabor-ujed-2012-45.html ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Film je svým lehkovážným, volnomyšlenkářským stylem podobný Mistrům hazardu. Vyzdvihl bych pohodovou atmosféru, povedené honičky a fyzický humor - nejlepší kousku předvádí Tom Arnold, coby absurdně neschopný agent, který se při každé příležitosti zraní nebo minimálně rozseká své auto. Čili závěrem, není to žádné veledílo, ale pobavit umí. ()

Reklama

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Parta kamarádů si řekla, že udělají něco jako ujetou akční komedii. Děj, hrůza. Spád to nemělo a postavy byly naprosto debilně navržené. Nicméně to mělo dobré herce, kteří se tím bavili. Mělo to spoustu krásných, rychlých aut. Mělo to výborný soundtrack a nebylo to zbytečně dlouhé. Dax Shepard rozhodně nepatří mezi mé oblíbence, ale obdivuji ho za vše, co na tomto snímku zvládl, a co mu obětovat. Uteče to rychle, relativně se pobavíte, ale za čas si na ten film už nevzpomente. ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jsem se nenudila, což je hlavní. Když jde o komedii, člověk se nesmí nudit. A tahle komedie je vážně super. Sice příběh občas pokulhává, ale nejde o žádný psychologický thiller, který musí dávat smysl celou dobu. Já se příjemně bavila a zamilovala jsem se do toho auta! Cooper je super, Bell nemám ráda, ale hrála skvěle, i když občas nevystihla ty emoce, které film potřeboval pro větší věrohodnost. Fajn hlášky, akce, dávám 3+ ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Lehce překombinová road movie s několika nedprůměrnými dialogy a snahou o jistou kultovnost, která však končí tak ve čvrtině... Je to svižné, film si dokáže udržet pozornost a hlavní figury jsou sympatické, až na zvoničku, která je neskutečně umělá a celý film otravná... Z průměrnosti však film žádný jeho aspekt nevytáhne.... ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • V úvodní scéně, kdy Randy (Tom Arnold) telefonuje s Charliem (Dax Shepard) a zároveň řídí, drží svůj iPhone vzhůru nohama. (Dr Lizal)
  • Väčšina áut, ktoré možno vidieť vo filme, vrátane pretekárskej bugíny patrí Daxovi Shepardovi (Charles Bronson). Najmä z tohto dôvodu sa pri natáčaní automobilových naháňačiek nenechal zastúpiť profesionálnym vodičom. (m.a.t.o.)
  • Auto, ktoré Yul (Dax Shepard) postavil s otcom, je Lincoln Continental 1967. Alex (Bradley Cooper) jazdí na Cadillacu CTS-V Sport Wagon. (sWONDER)

Reklama

Reklama