Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Ojojojoj. A sakra. No ty voe. No shit. Asi víte, co tím chci říct, co? :) No prostě se to nepovedlo. Dal jsem filmu rovných 33 minut a pak přišlo nekompromisní vypnutí. Co dodat? Snad jen, že film, který je založen na naprosto nezáživných dialozích nemůže přece diváka bavit. V některých filmech mi přišel Dax Shepard v pohodě (např. ve filmu Hurá do basy), ale tady přestřelil. 20% ()

Kopik 

všechny recenze uživatele

Komedie plná ohromně hluchých a přihlouple moralizujících míst. Jako největší mínus bych ale bohužel označil její nevtipnost, spíše by se dala označit jako podprůměrný akční film. S výjimkou Toma Arnolda, který jako jediný dokázal rozesmát svými věčnými nezdary a úlety, jinak by z hlediska komediálního žánru dané dílko padlo do ponuré šedi. Přemýšlel jsem mezi jednou a dvěma hvězdičkama, ale díky Tomu Arnoldovi alespoň ty dvě dám, i když je neberte zase až tak vážně. Bohužel obsazení relativně slušné, ale to jak víme, úspěch zdaleka nezaručí. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Zábavná a pro mě známými tvářemi obsazená akční komedie, která si na nic nehraje a baví od začátku do konce. Chemie mezi Daxem Shepardem a Kristen Bell funguje, Michael Rosenbaum opět hraje idiota a opět ho hraje perfektně, ale nejvíc asi překvapí pološílený Bradley Cooper se svým příšerným účesem. Dokonce se tam mihne i Beau Bridges, Jason Bateman a Joy Bryant, se kterou Dax Shepard tvořil dvojici v seriálu Parenthood a tudíž je vidět z jiného úhlu a v odlišné herecké poloze bylo dost zajímavé. Příjemná oddychovka! ()

Liqid 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem víc, je to slabej průměr. Zbytečně mě tam vytáčela Bell a její kecy, bylo tam hodně chyb, hlavní hrdina s vizáží bezdomovce, teplý policaiti, to všechno by tam nemuselo být. Ale pěknejch aut, honiček a kaskadérskejch kousků bych snesl víc. Nejvíc tam chyběla pro roadmovie typická mini zápletka (vykopání peněz neberu). Naproste geniální byly scény se psím žrádlem, Filipíncem a důchodci na motelu. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Priemerna a dost amaterska variacia kvalitnych road films ako Vanishing Point alebo Bezstarostne Jizdy 1969. Po hereckych vykonoch ani slychu, rezia spatna ... Dax Shepard je pred aj za kamerou a mam ho na haku, lebo hral hovno /teda pardon, ja som sa pomylil, chcel som napisat ze ma nepresvedcil hereckym vykonom a nedostatocne sa vlozil do roly/, Kristen Bell tiez sa pridala a hrala hovno. Ako v sivom, sedivom priemere sa to udrzi, ale dieru do sveta to neurobilo a neurobi nikdy. Aspon teda, ze to zarobilo v kinach na seba : 58 % ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Rozpočet predstavoval iba 2 milióny amerických dolárov, z čoho polovica bola utratená za práva na hudbu použitú vo filme. (m.a.t.o.)
  • Ide o nezávislý film natáčaný bez podpory veľkého štúdia, ktorý produkoval Dax Shepard (Charles Bronson) spolu so skupinou svojich priateľov, vrátane jeho priateľky Kristen Bell, ktorá si zahrala rolu Annie Bean. (m.a.t.o.)
  • Väčšina áut, ktoré možno vidieť vo filme, vrátane pretekárskej bugíny patrí Daxovi Shepardovi (Charles Bronson). Najmä z tohto dôvodu sa pri natáčaní automobilových naháňačiek nenechal zastúpiť profesionálnym vodičom. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama