Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

anderson 

všechny recenze uživatele

Nehľadal som v tomto filme nič hlbokomyseľné. Iba prostú oddychovú zábavu. Žiaľ dostal som len NUDU ! Keď sa tu tak pozerám na tie vysoké hodnotenia, tak už som buď príliš náročný ja, alebo všetci ostatní majú latku zábavnosti položenú "proklatě nízko". Nech už tak či onak, tá jedna hviezdička je snáď len za to, že som nemusel zvracať od prípadných fekálnych scenáristických nápadov "osviežujúcich" už aj tak biednu zápletku. (6.2.2013) ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Ojojojoj. A sakra. No ty voe. No shit. Asi víte, co tím chci říct, co? :) No prostě se to nepovedlo. Dal jsem filmu rovných 33 minut a pak přišlo nekompromisní vypnutí. Co dodat? Snad jen, že film, který je založen na naprosto nezáživných dialozích nemůže přece diváka bavit. V některých filmech mi přišel Dax Shepard v pohodě (např. ve filmu Hurá do basy), ale tady přestřelil. 20% ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Proč jsem si to pustila? Protože tu hraje má oblíbenkyně Kristen Bell, oblíbenec Bradley Cooper a taky hodně dobrý Dax Shepard a měla to být komedie. Docela hodně jsem se na film těšila, bohužel byl ale trochu zklamáním. Ne že bych se nebavila, ale nebylo to to pravé ořechové. Řekla bych, že je to zase jeden z těch snímků, kdy všechny dobré scény narvali do traileru a film už byl o ničem třeba jako Ted, ale každopádně dobrá oddechovka na večer. ()

Liqid 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem víc, je to slabej průměr. Zbytečně mě tam vytáčela Bell a její kecy, bylo tam hodně chyb, hlavní hrdina s vizáží bezdomovce, teplý policaiti, to všechno by tam nemuselo být. Ale pěknejch aut, honiček a kaskadérskejch kousků bych snesl víc. Nejvíc tam chyběla pro roadmovie typická mini zápletka (vykopání peněz neberu). Naproste geniální byly scény se psím žrádlem, Filipíncem a důchodci na motelu. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem víc, ale byla to normální průměrná road movie, ve které se hodně mluví a málo střílí a ani ty honičky nebyly nic extra. Ale Herci hráli dobře, hlavně Cooper, kterej toho gangstera nebo co to bylo hrál fakt dobře. Pár vtipů taky vyšlo a to je vlastně asi tak všechno. Jináč to je typickej nalajnovanej příběh s typickym Happy-endem. Škoda toho. 50% Dávám hodně slabé *** kvůli tomu Cooperovi a Kristen Bell, která dokáže bejt v nějakejch záběrech fakt sexy ale někdy vypadá jako nějaká příšera z hororu. A to jen tak někdo neumí. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Rozpočet predstavoval iba 2 milióny amerických dolárov, z čoho polovica bola utratená za práva na hudbu použitú vo filme. (m.a.t.o.)
  • Väčšina áut, ktoré možno vidieť vo filme, vrátane pretekárskej bugíny patrí Daxovi Shepardovi (Charles Bronson). Najmä z tohto dôvodu sa pri natáčaní automobilových naháňačiek nenechal zastúpiť profesionálnym vodičom. (m.a.t.o.)
  • V úvodní scéně, kdy Randy (Tom Arnold) telefonuje s Charliem (Dax Shepard) a zároveň řídí, drží svůj iPhone vzhůru nohama. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama