Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

JimWayne 

všechny recenze uživatele

Ťažko povedať ako sa takejto sračke mohol upísať Cooper, absolútne nechápem o čom vlastne tento film bol. Zabitých sto minút môjho života. Tupý ale skutočne tupý scenár z hlavy amatéra Sheparda. Réžia detto, naháňačky na autách obyčajný vtip. Tak zbytočný film som dlho nevidel a dúfam že ani dlho neuvidím. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Celkem milé překvapení. Kdybych nevěděl, že je skoro všechno práce jednoho člověka, který z hlavní role do filmu nacpal všechny své bouráky, tak bych možná tak okouzlen nebyl. Od začátku do konce zní fajnové písničky a polovina dialogů a scén je psaná na míru nablýskaným miláčkům herce/scénáristy Daxe Sheparda. Ale i obyčejné dialogy nejsou k zahození, protože je v nich tolik z běžné každodenní rutiny vztahů. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Dva režiséři... to mě mělo varovat. Slepenec stupidních (někdy až neskutečně stupidních) dddddllllloooooóóóóuhýýýýých rozhovorů, pár (a když píšu "pár" tak myslím dva) vtípky a pár (tentokrát víc než dva... celkem tři) nádherně natočený automobilový honičky střídaných v taktu: vtípek - 25 minut kecy - 5 minut honička - vtípek - 25 minut kecy - 5 minut honička - 25 minut kecy - 5 minut honička - kecy do konce filmu (s několika pokusy recyklovat již použitý vtip). Prostě jeden rejža si spatlal žvatlací části a druhý ten zbytek... Výsledek naprosto nesourodá podívaná, která neví co chce. Fuj tohle 2x určitě nemusím... ()

TommyLeeJape 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu pěkná broskvovina. Hlavně tedy scénář mi připadal zbytečně moc rychlý a zběsilý (paradoxně se ale rozjížděl dost pomalu), nemluvě o celkem stupidních dialozích mezi hlavní dvojicí. Jenomže pak je tady těch 700 koní (kteří samozřejmě nevoní každému) a roztomilá Kristen (která nevoní asi jen těm co používají tu gay aplikaci zmíněnou ve filmu). Když to sečtu a podtrhnu, pořád z toho Hit and Run vychází jako stupidní americká zábava, která dokáže pobavit jen sporadicky. Pokud ovšem nečekáte nic převratného, neurazí vás to. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Ojojojoj. A sakra. No ty voe. No shit. Asi víte, co tím chci říct, co? :) No prostě se to nepovedlo. Dal jsem filmu rovných 33 minut a pak přišlo nekompromisní vypnutí. Co dodat? Snad jen, že film, který je založen na naprosto nezáživných dialozích nemůže přece diváka bavit. V některých filmech mi přišel Dax Shepard v pohodě (např. ve filmu Hurá do basy), ale tady přestřelil. 20% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Ide o nezávislý film natáčaný bez podpory veľkého štúdia, ktorý produkoval Dax Shepard (Charles Bronson) spolu so skupinou svojich priateľov, vrátane jeho priateľky Kristen Bell, ktorá si zahrala rolu Annie Bean. (m.a.t.o.)
  • Při honičce na opuštěném letišti a při následné přestřelce bylo ustřeleno zrcátko u Corvetty. Později je ale v dalších záběrech zrcátko zpět na svém místě a bez poškození. (Danny F.)

Reklama

Reklama