Reklama

Reklama

VOD (1)

Patnáctiletý Jay Moriarty zjistí, že legendární Mavericks, jedna z největších mořských vln na světě, skutečně existuje a nachází se jen kousek od jeho domova v Santa Cruz. Jeho snem je vlnu zdolat. Je ochotný tomu obětovat volný čas i školu. Po dlouhém přemlouvání přesvědčí místní legendu Rickyho Hestona, aby ho začal trénovat. Ten už po prvních hodinách výcviku pochopí, že v Jayovi je skrytý obrovský potenciál. Mezi Jayem a Rickym se postupně vytváří neobyčejné přátelství. Aby Jay dokázal pokořit Mavericks, musí nejdříve absolvovat tvrdou fyzickou i psychickou přípravu. Pak se může i on stát legendou pro další generace surfařů… (TV Nova)

(více)

Diskuze

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

roning85

roning85 (hodnocení, recenze)

super filmz pacil sa mi. Herci, hudba, scenar atd super. &Kiez bz taketo filmz boli viacej.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

jiriluk

jiriluk (hodnocení, recenze)

Skveli, jsem nadsenej, za vlny, prirodu, touhu, vasen, ZIVOT :-D a ze je to blbost, no a co, ale podle meho gusta :-)

LenkaStr

LenkaStr (hodnocení, recenze)

korbitch22: Nojo, tak uznávám, že mám s tou náboženskou tématikou taky velký problém. Ale věděla jsem, do čeho jdu. Amíci jsou prostě na náš vkus fanatici, co naděláš. A radši dost už o tom, nebo nás odsud vykážou, že plkáme mimo mísu ;-)

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

věděl jsem co si pouštím, ale tak nějak sem věřil, že to bude podanné objektivní a střízlivou formou a že to nebude natočený od bláznivých náboženských fanatiků, pro bláznivé náboženské fanatiky. Když se tam koupal Žerárdek ve vaničce aby smyl hříchy, měl sem chuť prolistovat Necronomicon. 

LenkaStr

LenkaStr (hodnocení, recenze)

korbitch22: To je věc názoru. Tak se teda zeptám jinak: nevědil jsi, co si pouštíš? Nebo tě k tomu snad někdo donutil násilím?

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

Aneta5: to sice možná není, ale poslouchat bejvalýho vraha a feťáka jak káže vo bohu v tom patetickym filmu bylo na přes držku. 

Aneta5

Aneta5 (hodnocení, recenze)

korbitch22: ale Sam Childers kterého Gerry ztvárnil není bezvýznamný!!!!!

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

Gerard asi rád hraje v bezvýznamných filmech,o bez významných lidech v příbězích podle skutečných událostí...další promarněný talent.

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

Sportovni filmy nemusim - stejne jako sport, ale libilo se mi toto a kdyz se spoji Curtis Hanson a Gerard Butler, tak to ma potencial dopadnout stejne kvalitne ...

Související novinky

Zemřel režisér Michael Apted

Zemřel režisér Michael Apted

09.01.2021

Ve věku 79 let zemřel britský režisér a producent Michael Apted. Rodák z hrabství Buckinghamshire započal svou kariéru v televizi, brzy se však proslavil sérií časosběrných dokumentárních filmů „Up“… (více)

Reklama

Reklama