Reklama

Reklama

Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů (TV Prima)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (196)

Raimok 

všechny recenze uživatele

Pocházím z automobilní rodiny, takže tohle téma se u nás vždycky řešilo dnes a denně. Nejradši čtu časopisy o autech a moje nejoblíbenější knížka byla jednu dobu Katalog automobilů. Tenhle pořad určitě nemá ve svém žánru na světě konkurenci, ale oni z těch aut tady udělali něco, co se mi až zase tak nelíbí. U tohohle se lidi chcou jenom bavit, auta už tady ztrácí svoje kouzlo. Nemůžu dát plnou palbu. 82 % ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Nikdy nebudu dost starej ani znuděnej na to, abych si neužíval a s kamarády nostalgicky nevzpomínal na hovádský eskapády legendární svaté Trojice Clarkson - Hammond - May. Cestovka Top Gear totiž nestárne, ale naopak zraje jak neodolatelný čajíček o páté. Tohle totiž není jen obyčejnej pořad – Top Gear daleko přesahuje rámec televizní zábavy a entertainmentu... a to říkám jako člověk co nesnáší auta. ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Auta mě naprosto nezajímají. Ale Top Gear miluju celým svým srdcem ! :-) Film o autech pro motoritstické (ne)nadšence. Je to v podstatě i taková cestománie, obsahuje naprosto brilantní humor a potrefené nápady (předělat auto pro důchodce, vyrobit vlastní vůz, apod.) a především to moderují naprostí sympaťáci, kteří umí být i pořádní volové. (:D) Sledovat, jaké naschvály si na cestách dělají je asi nejlepší. I hvězdy "v autě za rozumnou cenu" mě neskutečně baví, obzvlášť rozhovory s oblíbenci. A The Stig, to je samozřejmě kapitola sama pro sebe. No, jednoduše nechápu, jak to někoho může nebavit. Asi jen lidi bez smyslu pro humor...Co zamrzelo, je způsob, jakým Top Gear (ne)musel skončit. BBC má u mě obrovský vroubek. ()

Sancoo 

všechny recenze uživatele

I přesto, že nejsem šílenec do aut, tak tohle můžu. Britský humor mi sedí (viva la Red Dwarf) a tohle trio dokázalo z nudného dokumentu udělat slušný a záživný pořad. Rád mám Vietnamský speciál, ale vyzdvihnout bych mohl ještě dalších x dílů, co díl to skvost. Jiný pořad o autech nesleduji, protože mě ničím nedokázali zaujmout o to víc Top Gear cením, protože jim se to povedlo. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Kam se na tohle hraba AUTOSALON :) Suprčuprnejlepší a nejúžasnější moderátoři, kteří se se svým humorem navzájem výborně doplňují. Někdy se mi stane, že se nezasměju ani výborné komedie, ale abych se smíchy nezkácel na zem u TOP GEARU? To ne :D Naschvály, humor a především ,,auta za rozumnou cenu" a super auta tu nechybí.. (kde ty penízky BBC bere?) Když pořad o autech, tak tenhle! 95% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Posledná zákruta sa nazýva "Gambon corner" (Gambonova zákruta). Je pomenovaná po hercovi Michaelovi Gambonovi, ktorý cez ňu skoro preletel. (Xooolg)
  • V roku 2002 bol jedným z troch moderátorov aj Jason Dawe. O rok neskôr ho nahradil James May. (m.a.t.o.)
  • Top Gear není jen úspěšným televizním pořadem. Obdobného ohlasu se dostalo i stejnojmennému magazínu, který je nejprodávanější časopis o autech ve Velké Británií. (silebis)

Reklama

Reklama