Reklama

Reklama

Nedaleko horského města, které se potýká s řadou únosů a vražd, se samotářský spisovatel Paul (Banderas) ze všech sil snaží vyplodit scénář v naději, že tím konečně odstartuje svou kariéru. Když se v restauraci za napjatých okolností seznámí s tulákem Jackem (Rhys Meyers), Paul mu nabídne nocleh. Podrážděný a neodbytný Jack se však brzy vetře k Paulově práci. Když se pak kvůli bouři ocitne odlehlá chatka bez přísunu elektřiny, oba muži rozehrají nerovnou hru kdo z koho, která ukončí minimálně jeden příběh. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (80)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prekombinovany thriller v ktorom sa kazdych par minut meni vyznenie filmu a finalna pointa v divakovi vyvola maximalne zachvat smiechu. Napinave to nie je ani na chvilu. Zo zaciatku je to len strasna nuda a neskôr vdaka neustalym nezmyselnym zvratom aspon trochu zabava. Banderas na to stale ma jak herecky tak fyzicky ale musel by si vyberat lepsie projekty. S takymito niekolkonasobne vyluhovanymi srackami sa spät do prvej ligy nedostane. 2/10. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Podobné téma už tu bylo. Připomíná mi to pár dalších filmových příběhů. Tenhle se snaží vést k zamyšlení, ale místo to jenom vaří z vody. Mám ráda postupně houstnoucí atmosféru, ale tady jsem měla chvilkami problém udržet oči alespoň otevřené a snažit se soustředit na to, co vlastně vidím na obrazovce televize.Herecké obsazení bylo fajn. To bylo asi jediné pozitivum tohoto filmového počinu. ()

Reklama

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"I DESERVE TO LIVE WITH THIS PAIN." -------- Do prvého väčšieho zvratu to bola bomba, hlavne z pocitu úplnej reálnosti a oddychovky v americkom zapadákove. Nádherné prostredie, skvelý dom, pôsobivý drevený interiér, jazero, Antonio pod vplyvom alkoholu a všestranný Rhys Meyers, čoby muž do voza aj do koča? Naneštastie, film je až moc prekombinovaný, nezvláda sám seba, je to samý twist za twistom, až záverečné rozuzlenie je skôr pobavením, než ukončením napínavého thrilleru. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Chvilku to na mě působilo jako určitá variace na Misery a poté jako předvídatelná klasika s cizincem, který se postupně ze sympaťáka mění v padoucha. Ať tak nebo tak, v obou liniích se film většinu stopáže neskutečně táhnul takovým způsobem, že i střelba měla účinky rohypnolu. A to po slibném začátku zamrzelo. Se závěrečnou dvacetiminutovkou přišel zvrat, který sice trochu překvapil a donutil mě zvýšit pozornost, ale na můj vkus to bylo příliš vykonstruované. No a úplně poslední scénu si měl Goodman odpustit. Herecky nezklamal nikdo, ale to tady prostě nestačilo. 35% ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Rachitickej Jonathan Rhys Meyers s tetovánim místo svalů? Nezlobte se na mě, ale tomu bych dal přes držku už jen tak pro legraci. Tenhle můj názor ovšem nesdílel Antonio Banderas, kterej z něj byl poměrně dost vyplašenej. Dále si myslim, že Banderas je poslední dobou vyplašenej i z toho, jak splácet své hypotéky, jinak by nebral takovéhle braky. Odpad tomu nedám jen proto, že jsem to dokoukal, čehož do dneška lituju, protože ke konci to začínalo bejt šílenejma zvratama nacucaný víc, než XXL plenka inkontinentní báby... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Spisovatel jistě umí psát na psacím stroji a nepíše jenom jedním prstem jako je ukázáno v závěru filmu. (PROCESOR)
  • Filmovanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v stredotalianskom regióne Lazio. (MikaelSVK)
  • Pri záverečnom výsluchu drží Jack (Jonathan Rhys Meyers) fotografiu v dvoch po sebe idúcich záberoch najskôr zospodu a potom zvrchu. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama