Reklama

Reklama

Spring Breakers

  • USA Spring Breakers (více)
Trailer 1

Čtyři sexy středoškolačky se rozhodnou vyloupit fast food, aby měly peníze na krátkou jarní dovolenou. Jenže to je jenom začátek… Při oslavách v motelovém pokoji se zábava zvrhne a překročí zákonnou hranici. Dívky jsou zatčené a stanou před soudem… pouze v bikinách se ocitnou v soudní síni, kde za ně překvapivě zaplatí kauci nechvalně proslulý místní gangster Alien (James Franco). Alien vezme dívky pod svá křídla a začíná ta nejdivočejší jarní jízda, co pamatují. Na oko drsný Alien má i citlivou stránku, a tak si ho mladé školačky zamilují a vydávají se společně na prázdniny, o kterých se žádné z nich ani nezdálo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (578)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nič proti tomu žánru nemám, veď na tie dievčence sa pekne pozerá, ale doprdele kde je nejaký príbeh ? Okrem toho, že sú to Spring Breakers ? Nebavili ma postavy a ani ich ďalšie prasačiny, ktoré zaberajú asi pol hodinu, kde je všetko super spomalené, aby ste si za doprovodu Skrillexa a Cliffa Martineza vychutnali každú jednu bradavku, či neónové svetielká. Jedná scéna sa mi ale ľúbila a to bola ta s Britny Spírs. Inak nuda a lepšie by bolo keby sa spravilo len 5 minútové video, ktoré by bolo asi aj tak dlhé, pretože toľko zaujímavých veci sa vo filme ani nestalo. 40% - 2* ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5miliónovTržby USA $14,124,284Tržby Celosvetovo $31,724,284 Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,222,545 //počet predaných kusov 44,374Tržby za predaj DVD v USA $2,791,586 //počet predaných kusov 126,420║ riadna pestrofarebná bejkovina s nažhaveními kočkami a nulovým dejom, taká psychadelická haluz /15%/ ()

Reklama

Marigold 

všechny recenze uživatele

Vejdi do prázdna masturbačních fantazií milovníků beach bitch party tits beer guns estetiky. Fluorescenční sen na pomezí anti-teze a zaujetí umělou mytologií MTV klipů. Hypnotické, vtahující, provokativní, rozvratné (Britney Spears meets Pussy Riot) a hlavně - James Franco se pro roli Aliena narodil. "This is the fuckin' American dream. This is my fuckin' dream, y'all! All this sheeyit! Look at my sheeyit!" ()

castor 

všechny recenze uživatele

Asi jsem si měl před projekcí šňupnout společně s bandou těchhle mladých slepic. Marketingově vymazlená věc, která ač není tak úplně hollywoodským produktem, nechutná tak, jak bych si přál. Masy lidí, všudypřítomná nahota, chlast, drogy, vandalismus, idealizovaná krása. Divák stimulovaný audiovizuální náloží moc netuší, co se děje, žádnou zázračnou generační výpověď jsem tu nenašel, bavit jsem se asi zapomněl. Koncepce je to nápaditá, někde uvnitř něco určitě bylo, ale leccos je špatně uchopené, leccos nedotažené, leccos se zbytečně opakující. Harmony Korine byl (tehdy hodně mladým) scénáristou u Larryho Clarka, s nímž stvořil Kids. Stojí i za kousky jako Ken Park nebo Gummo. Selena Gomez i Vanessa Hudgens dělají tlustou čáru za svou rozjuchanou disneyovskou kariérou, další desítky rozhýbaných teenagerů si zase dělají lajnu něčeho dobrého do nosu. Hledání vlastní identity ve světě umělých hodnot se dá pojmout i kapku jinak!! Díky těm, kteří na to příště jinak půjdou.. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

Korine - bard, hovorca a kritik MTV generácie 90-tych rokov úspešne podáva generačnú výpoveď mladých ľudí z USofA 21. storočia. Tie dialógy (meniace sa na monológy a späť, repetitívne a prázdne) - to sú úžasné a bohužiaľ pravdivé slogany tejto generácie... Veľmi zaujímavý film - aká je morálka dnešných "detí", ktoré sa nudia, chcú byť šťastné, no nevedia ako, hľadajú sa v drogách, bezduchej zábave, hlasnej hudbe, dobrodružstvách a neviazanom sexe - no nie sú schopné znášať následky. Plno skvelých scén. Telefonovanie s mamami mrazí. Scéna, ako predvádzajú Faith svoju lúpež na parkovisku pred reštauráciou je ešte desivejšia, ako samotná lúpež. Franco je coolovo slizký, totálny zmrd. Nečudujem sa Herzogovi, že má toho chlapca rád - nastavuje zrkadlo šialenstvu menom USA a robí to pestrofarebne, zadúšajúco a drzo. Čubky! ()

Galerie (102)

Zajímavosti (22)

  • Vanessa Hudgens (Candy) má na natáčanie veľmi zlé spomienky. Prezradila, že nakrúcanie scény, kde musela predstierať sex s Jamesom Francom (Alien), bolo pre ňu nesmierne stresujúce a už nikdy nechce nakrúcať erotické scény. (Sufferer)

Reklama

Reklama