Reklama

Reklama

Obří vosy útočí

  • USA Dragon Wasps
Trailer

Hluboko ve středoamerické džungli číhá smrtelné nebezpečí v podobě obřích vos, které dokážou bez problémů zabít i člověka. Vosy však nemají potřebu lidi zabíjet, chtějí je využít jako hostitele pro své larvy... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Meno scenáristu Marka Atkinsa, zastavilo môj pohľad. Poznám ho skôr ako rejžu asylumáckych trhákov. Takže mi bolo nielen vďaka hodnoteniu, ale aj kvôli jeho prítomnosti jasné, čo ma čaká. A na moje prekvapenie, to bola celkom podarená sajfaj horor zábava, ktorej by prospeli skôr praktické gore efekty, ako lacné CGI ktoré ich tu nahradzuje. Zlý film, ktorý sa celkom podaril. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Tak žádné veledílo to opravdu není. Efekty nic moc, i když únos vosami je aspoň celkem vtipný. Příběh také moc poutavosti nepobral, natož pak nějakého napětí či atmosféry. Takže ke kladům mohu započítat jen ujeté a věčně dobře naladěné vědkyně a rovněž velmi svérázně rozluštěnou záhadu, proč woodoo odrazuje vosy od napadení rebelantské vesnice. Ač film splnil účel a v pohodě uspokojil mou potřebu vidět nějakou blbost, za nevyužití poměrně zajímavého námětu (ať už směrem k akčnosti, mysterióznosti či vtipnosti) by zasloužil méně než dvě hvězdičky. ()

Reklama

Peytl

všechny recenze uživatele

Všem, ale opravdu všem nepřátelům, tedy vlastně celé planetě, snad jen kromě dua AA (přátelům alkoholu a Alzheimerovi) přeji, aby se jim stalo to co mně. Tedy to, že v mém standardním stavu nefunkčních neuronů týlního laloku přečtu leda hovno. Někdy dvě…a mám i rekord. Ale dosti vychloubání. Zkrátka jsem svým šíleným sklivcem pohlédl do programu a skrze mlhovou duhu spatřiv Kozy útočí, zařval jsem touhou… i jako pravý skaut jsem nelenil a připravil penis pro sexidiscohrátky. Vše připraveno, provázek, rybička, sirka a kilová tuba s ondulovanou indulonou, jenže…všude se jen digitálně píchá, pravda, jen já v šoku analogově držím v pinzetě umřelý peníz a proklínám všechny (dva) Cyrily a Metoděje, kteří mě se svou hlaholicí dokázali dokonale zmást, ano, i mě, svatého. Peytlzaplať nás brzy kulturně obohatí kobylky z Afriky, a pak se již nikdy nestane, že bych byl zklamán skrze název díla. Díky intelektuálnímu přetlaku od koberečků bude i Barbánek krvavej mazec a útočící vosy, ty vole, Ahmede, to bude nekřesťanský dildo. Film stál za píču stejně jako je Alláh Aghbar. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Dvě holčiny v džungli hledající ztraceného otce jedné z nich jejichž statečnost je silně nevěřícná, malinkatá armádní jednotka jak z cirkusu, zoufalé nelogičnosti v ději, zoufale natočené scény, zoufalé herecké výkony a k tomu všemu obrovské pixelové vosy. Tedy proti gustu žádný dyšputát. Další zhovadilost na téma ekohoror. Tohle se mělo hrát na divadelních prknech a ne ve filmu. Pryč od toho dokud je čas. Absolutní ztráta času. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Já džungli miluju.“ ,,Na každýho jednou dojde.“ Blondýna a bruneta, které vypadají jako pornoherečky, si to štrádují džunglí a melou nějaká biologická moudra. Ne, to není úvod k nějakému peprnému vtipu, to je realita tohoto filmu. Ač to zní tak, že by se mohlo jednat o nahláškovaný scénář, bohužel tomu tak není. Herci většinu času melou nudné informace, takže se není čemu smát. Naštěstí je tu vesnice jakéhosi podivného a odbojného pralesního kmene, jehož členy podle oblečení naverbovali snad v nějakém velkoměstském ghettu. Samotné vosy nejsou nejhorší, ale málo útočí a většinou si v klidu letí vzduchem. Corin Nemec se snažil, ale já vím, že má na víc. Tento kousek rozhodně žánru zvířecích béček čest nedělá. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Belize. (Terva)
  • Osy nemajú nadobličky, tie majú len cicavce. (beso74)

Reklama

Reklama