Reklama

Reklama

menZONE

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2012, 25 min

Obsahy(1)

Šílená dvojice moderátorů provede (nejen) všechny kluky, muže, pány i chlapy novým magazínem o všem, na čem nezáleží. menZONE neradí, neinformuje, nebaví, ale šokuje... Sledování pouze na vlastní nebezpečí! (oficiální text distributora)

Recenze (90)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Má asi tak jeden jediný vtipný moment v každém díle. A opravdu nechápu jaký účel mají některé jejich výlety do různých koutů témat.Například bych zmínila dva díly:jakési šílené fanynky star trek a star wars a nebo návštěva gay klubu nebo čehosi...Očividně hodně špatné pokusy o vtip a hlavně moderování těmto dvou neumětelům rozhodně nejde.Teď si kladu otázku ,jestli v ČR existuje alespoň jeden jediný dobrý moderátor? ()

zynek 

všechny recenze uživatele

Když sem vyděl cca. 10 minut poprvé myslel jsem si že to jsou jen nějaká teplá hovada. Ale když jsem se díval na další a další díly zjistil jsem že u nich začíná opravdová originální prdel. Někomu to příjde trapné, mě se to čím dál více začíná líbit. Hlavně testy jídla a pak nějaké ty reportáže. Doufám že ještě výjde plno takových dílů jako do teď a kluci budou furt takový borci. ()

Reklama

MacGyverCZ 

všechny recenze uživatele

Zpříjemnění večera dvouma obyčejnýma chlapama, kteří se nebojí mluvit o tom, co mladý chlapy zajímá... Je to hlavně pro chlapy, takže pokud jste ženská nebo chlap, kterým se nelíbí sprostá slova, trocha té erotiky, návštěva různých bordelů, pornoherců apod., tak na to nekoukejte a pusťte si radši Toulavou kameru bez vtipu a podobné sice kvalitní leč nudné magazíny... Zrušení pořadu je další z chybných tahů Prima COOL, která už přestává být COOL, ta devadesáti hodinová honba za kulatým nesmyslem, která se objevuje různý večer je pěkně k vzteku, nemluvě o náhradě skvělého menZone nudným coolmenem s dvouma cimprdlínama z rádia... ()

petronela86 

všechny recenze uživatele

Já vám nevim teda...docela drsně tady hlásíte. Žádný nagelovaný dementy jsem tam neviděla. Lukáš je spíš typ chlapa, kterej potká deodorant a hřeben uplnou náhodou, když o ně zakopne v koupelně. Kryštof je magor, kterej by pro srandu shodil babičku ze schodů. Bylo to jiný. Docela jsem se bavila. Jasně, trapnost se občas vloudí všude, ale ve srovnání se sračkama typu Ordinace, Obchoďák a Cesty domů, který myslim musej urážet intelekt středně vzdělanýho člověka, to bylo v pohodě. A že občas řekli sprostý slovo? No bóže. Tak si radši zapněte Křesťanskej magazín, když vás to tak sere. Dávám tři hvězdy, čtyři nedostanou, protože Mende se moc vytahuje s tim, že má německý kořeny. :) ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Troška nechápu tu všeobecnou nenávist, když třeba podobná nicmoc Sabotáž má skoro jednou tolik procent (ale tak co si budem nalhávat, spousta dává odpadek už "ze zvyku", protože "TV pořad na tej komercy"). První náhodné setkání překvapivě vtipné, časem se to omrzí a začne převládat trapnost a zívačka, ale i přesto jde celkově o nezávadnou, decentní, vkusnou zábavu s občasnými lehkými doteky nekorektnosti (židáci), která potěší zejména náctileté publikum. Chlapci si prostě umí zařídit "práci". Akorát se pořád nemůžu rozhodnout, jestli je Mengele šarmantní, anebo nechutnej trapák. (2,5*) ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno