Reklama

Reklama

menZONE

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2012, 25 min

Obsahy(1)

Šílená dvojice moderátorů provede (nejen) všechny kluky, muže, pány i chlapy novým magazínem o všem, na čem nezáleží. menZONE neradí, neinformuje, nebaví, ale šokuje... Sledování pouze na vlastní nebezpečí! (oficiální text distributora)

Recenze (90)

Ozo 

všechny recenze uživatele

Dneska jsem si pustil ze zvědavosti jeden díl na PrimaPlay a, světe div se, na odpad! to není. Jako takhle, ti dva odporňáci jsou fakt trapný, ale probírají zajímavá témata, která se na obrazovce zase tak často nevyskytují (graffiti, parkour). Což je u mne plus a proto dávám jednu hvězdu. Řekl bych, že si čas od času i nějaký další díl pustím (což je další důvod, proč nedat odpad!). ()

GlaDOS 

všechny recenze uživatele

HODNĚ mi to připomíná pořad Sabotáž z produkce ČT. Nicméně zde je asi kvůli vynucené mužnosti dost sprosté mluvy a nutno říct, že úplně zbytečně. Zase musím porovnat se Sabotáží, která je daleko více na úrovni. Z milosti jsem udělil tři hvězdičky ale den poté, co se mi to rozleželo v hlavě musím dát dvě. Sprostoty mě nevadí, používám je rád ale pouze ve správný okamžik. Dělat ze sebe kanálníka v televizi za každou cenu a myslet si, jak to není cool mi vadí. A obsahem mě to zaujalo z poloviny. Takže dvě hvězdy, víc ne. Ale aspoň si teď víc cením Těžké dřiny, která je oproti tomuto skvost. ()

Reklama

Snake.Charmer odpad!

všechny recenze uživatele

Vyhrabat takovýhle dva vylízaný přiteplený dementy v době, kdy je jich všude plno, neni nic těžkýho. Ale proč si jima zasírá svůj vysílací čas jinak vcelku solidní televizní stanice, to nepochopim. A nejsou to jenom ty dva zjevy (i když na odpad! by bohatě samy o sobě stačily). Celý pořad je slušně řečeno mimo mísu. Vtipné? Ne. Smutné? To spíš... ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

No, kluci, jestli bylo cílem ukázat holešovickej "bordel", bejt trapnej a nesympatickej, pak to máte za plnej počet. Čekal jsem něco ve stylu televizního MAXIMU. Ok, já vím, taky to není pro intoše, ale takoví primáti(myslím tim obecně mužské pohlaví) my jsme, když se nikdo nedívá.(mluvím teda za sebe). Nehodnotím, dávám ještě jednu šanci a radím, udělejte něco s těma vašema xichtama :) EDIT: po druhém díle, kde jsem viděl vysoce odpornou prdel jsem s hodnocením k odpadu zase o kus blíž, ale nešť. Dávám pořadu poslední šanci před ránou z milosti, ovšem jestli bude po prdeli následovat hovno, neskončí to jen neškodným odpadem, ale fyzickou konfrontací ... EDIT:16.2. Třetí a pro mě poslední díl - PRÁSK!!! Sračka nad sračky, pokud můžu použít slova těch dvou nesympatických kreatur. Kluci by potřebovali snížit tenzi za použití ženské vagíny, žel bohu s jejich xichtem a slovní zásobou jim zbývá zase jen vzájemný análek, který jejich frustraci zřejmě jen prohlubuje. Amen ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ne zrovna stoprocentně vydařený pokus o přenesení pánských magazínů ala Maxim na televizní „cool“ obrazovku. I když, svým způsobem šlo o krok správným směrem. Ten styl, ty reportáže, zkrátka to všechno dohromady na našem trhu, alespoň co se týče kouzelných bedýnek, chybí. A co říct k pánům Vendlovy a Mendemu (možná šaškům, možná moderátorům), někdy jste bodovali, někdy šlápli vedle, ale ostatně kdo ne. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama