Reklama

Reklama

Hugo (Mario Casas) sa po niekoľkých rokoch strávených v Londýne vracia späť do Barcelony. Stretáva sa s Babi (María Valverde) a ich vzájomná náklonnosť stále pretrváva. Hugo sa rozhodne získať jej srdce späť skôr, ako sa vydá za iného muža. (TV Markíza)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (32)

castor 

všechny recenze uživatele

Až příliš dokonalý hošan (vlhký sen dívčin a nejednoho homosexuála) se vrací do své rodné Barcelony, kde platil za velkého kápa jedné bandy a za životní lásku Maríi Valverde. Teď je zpět, starší a snad i moudřejší, začne nový vztah s dívkou, která si dělá, co chce a nikomu své kroky nevysvětluje, jenže minulost (Valverde) se záhy začne ozývat. První kus téhle španělské limonády pro mladé jsem neviděl. I tak je mi jasné, že divačky piští, ostatní si užijí formálně solidní kus s překvapivě dobrou kamerou nebo střihem. Obě skupiny však musí vidět, že jde „jen“ o přehnané vášně, velká gesta a urputnou snahu vecpat do dvou hodin všechny strasti a slasti světa. Prostě emoce napěchované za každou cenu, až jim divák horko těžko věří a chápe je. Ale dívá se na to zatraceně dobře. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu se to hemží neskutečně sexy španělkama, až z toho oči přecházely. Jako fakt idální film na to dostat depku a přemýšlet proč zrovna já jsem hnusnej, tlustej a nikdy nebudu mít ani jednu takovou kočku. Celkově film naprosto průměrný, uměle natahovaný, ale je se na co koukat a myslím, že i dívky si přijdou na své. 55% ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Poznání je docela zajímavá věc. Začíná to tím, že si myslíte, že víte. Pak zjistíte, že nevíte. Potom většinou následuje panika, ponocování, pilulka, panák, pomočování, peristaltika střevní u slabších jedinců zrychluje či vypovídá služby zcela. A teprve potom, fakt až potom, si řeknete: „Vím, že nevím nic.“ V tu chvíli jste na to kápli. Prozřeli jste. Od tohoto okamžiku se začnete (možná) chovat trochu normálněji (netýká se všech) a s ohledem na hlavní postavy snímku doplním slůvkem „dospěleji“ (opět platí: ne všichni) . ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Dvouhodinová nepřetržitá stylizovaná reklama na Old Spice (kdykoliv je v záběru Mario Baroš Casas, a něco dámského, třeba vložky Always). Tři metry nad nebem jsem neviděl, ale ačkoliv se volné pokračování asi opíralo o jeho dějovou linku, nechystám se rest dohnat. Obsahově katastrofa, nebo lépe řečeno, nepatřím do cílové skupiny dívky 10-19 let, takže nedokážu docenit. Formálně technicky parádní záležitost, skvělá kamera, výborná hudba, dobrý střih, kontrastní záběry, romantické pohledy na město. Ale sračka, přátelé dospěláci, sračka úrovně Let´s dance. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Babi, Babi, kam jsi se mně poděla? Bylo Tě tam jen kousíček, ale i ty jsem si s Tebou vychutnala. Maria tam opravdu byla jen pár momentů a docela mě to mrzí, protože na mě v s Hachem po té emotivní stránce zapůsobila přece jen víc. Tady jí nahradila nezkrotná, divoká, ale pro Hecheho uhrančivá Gin. Mohla jsem si opět užít spousty barviček, několik střídajících se chviliček smutku, smíchu, lásečkování na neobvyklých místech (ale bez té "ach" jiskry), bezvadné muziky, aby se to vše na konci slilo v jediné možné vyústění. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (5)

  • Jedným z alternatívnych názvov filmu je aj Twilight Love 2. (MikaelSVK)
  • Film vychází z knižního konceptu španělského novelisty Federica Moccia. Tomu takřka 500 stránkový titul stejného jména vydalo knižní nakladatelství Planeta v roce 2006. [Zdroj: planetadelibros.com/] (Conspi)

Reklama

Reklama