Reklama

Reklama

VOD (1)

Snímek natočený podle skutečných událostí z 80. let minulého století vypráví příběh Chrise Potamitise (Liam Hemsworth), řeckého imigranta pracujícího jako ochranka ve velké automobilové společnosti, kterého jeho násilnický kamarád Eddie (Michael Angarano) přesvědčí, aby společně Chrisova zaměstnavatele okradli. Když se dvojici po sérii neúspěšných pokusů a komických přešlapů podaří bez jakéhokoli plánu ukořistit největší lup v amerických dějinách, FBI má jasno. Loupež provedl některý z protřelých newyorských rodinných klanů. O to větší překvapení čeká na policii i obyvatele města, když se provalí, že za vším stojí natvrdlý řecký umývač nádobí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (155)

URBAN 

všechny recenze uživatele

Tento film bych nazval takovým malým podvodem protože jsem se na něho kouknul z jediného důvodu a tím je Dwayne Johanson a ten se tam snad objevil za celou stopáž tak na deset minut a to možná i přeháním , ale když pominu ten fakt tak tento film měl docela slibný potenciál jenže bohůžel ho nevyužil , ale i přesto dávám tři hvězdy . ( 1.12.13/MAC ) ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele

Oh Bože. Presvedčivé herecké výkony tak akurát na policajtov v akcii. The Rock opäť dokázal ako nevie hrať. Ako vážne, dostal niekedy tento človek nejaké ocenenie? Možno tak za najväčšie svaly v béčkových filmoch. Predpokladám že ani nejaké významné ocenenie táto Hollywoodska hviezda nedostane. Totálne neatraktívny film. Sa aj ťažko píše keď ste videli niečo tak divné, až to je smiešne. ()

Reklama

Wiikii 

všechny recenze uživatele

No jak začít, zkusím to okomentovat jak na mě působil na začátku a postupně až do konce... Takže do 15min. to bylo dost táhlé a ani nijak moc důležité, poté se Chris(Liam) dostává právě do "Empire" kde to začíná být zajímavé, ale hudba Vás do děje nijak nezapojí, spíš naopak. A ani se nerozkoukáte a už Chrisovi zastřelí někdo parťáka...Začne první hodně rychlí vyšetřování kde poprvé uvidíme Dwayne(jeho nástup se mě vůbec nelíbil).. V 1/3 filmu si Chris vyzkouší ukrást poprvé peníze a scénárista z něho zkouší udělat dobrého kluka, že dá peníze převážně na dobré účely. Ale to už je pomale beznadějné... Teď nastává doba kdy "kamarád" Eddie chce uvrtat Chrise do velké krádeže, což se mu povede, ale přivede další lidi a příběh se začíná rozvětvovat, bohužel každá tahle větev je podle mě moc rychle odříznuta, tak si tento parádní nápad moc neužijete :( ... No a pak je závěr, ten je chytlavý i když herecké výkony jsou spíše mizerné, vypadalo to trochu jako by to herci už chtěli mít za sebou. TAKŽE, dobrý nápad, zápletka parádní, ale hudba a slabé rozvětvení příběhu to zabíjí(třeba to vyšetřování mohlo být zajímavější, jak s Dwaynem, tak rozvést to s FBI)..... HODNOCENÍ: 58% (3*) ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Niekde vo filme sa spomína, že išlo o najväčšiu lúpež peňazí v histórii USA...A režíruje to totálny babrák. Vo filme sa takmer nič nedeje, úplne jednoduchá lúpež, ktorá nemá čím šokovať. Postavy sú priemerné, vôbec nemáte chuť niekomu fandiť, film bez emócií, akcie..Dwayne Johnson takmer nevyužitý doslova zbytočný a chlapec si bude musieť pečlivo rozmyslieť k akým filmom do budúcna sa upíše, pretože toto bol jeho zatiaľ najväčší omyl. A prečo až 3 hviezdy? Ako "televízny" film by docela ušiel. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

A to jsem chtěl dát čtyři hvězdy jak se mi průběh filmu a napínavá zápletka líbily. Dost dobře natočený, skvělý herci, skvěle načatá zápletka..ale ten konec mě nasral. To velký mínus je podle mě, že to je podle skutečný udalosti a ten konec prostě odřízly a nic se prakticky nevyřešilo. Kdyby si vzali ten námět a konec by završily nějak akčně tak by to bylo mnohem lepší. Tady to posrali tim koncem prostě... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Detektiv Ransome (Dwayne Johnson) nosí hodinky G-Shock, které byly vynalezeny až v roce 1983. (T-enter)
  • Okrem amerických miest New York a New Orleans prebiehalo natáčanie aj v kanadskom Toronte. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama