Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej tejto romantickej komédie sa sústreďuje na dvoch stredoškolákov. Prvým z nich je Dave, ktorý túži po dievčati, ktoré nemôže mať, a druhým Aubrey, kreatívne dievča, ktoré chodí s chlapcom, ktorý ju nechápe. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

Sheffield 

všechny recenze uživatele

Tato romantická dramedie jede přesně ve vyjetých kolejích svého žánru, akorát dělá všechno o třídu hůř (v případě dialogů o dvě). Po půlhodině nesmělé oťukávačky přijde půlhodina zasraný červený knihovny, aby se to v poslední třetině začalo komplikovat a následně zase spravovat. Herecké výkony, diplomaticky řečeno, tristní. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Důvod puštění: vtipný trailer, těšil jsem se na žánr, v rámci žánru jsem už dlouho neviděl nic koukatelnýho. # Zjištění: překvapilo mě, že to není vůbec nechutné, že to nemá zrovna velký spád a že to bylo něco jiného, než jsem čekal. Od začátku skvělá konverzačka, říznutá teenagerovskou komedií; prostě hodně odlehčené drama, taková „kromedie mimochodem“, ve které ale chybí záporák. Navíc skvělá Britt Robertson (Life Unexpected). Bavilo mě to bavilo, ale zároveň jsem viděl strašně kýčů, ohraných scén a uvědomoval si, že mě to nemá proč brát. Neskutečně smíšené pocity. Pak přišlo ono „filmové mrazení“ a najednou mi snímek připadal neskutečně-skutečný; nepodobal se ničemu před tím, nebyl tlak na líbivost, happyend, takový pocit jsem už dlouho (u teen. komedie asi nikdy) nezažil. Podle mě se najdou dvě skupiny diváků – jedna bude nadšená, druhá film označí za kýč. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 8 | hudba 7 | humor 3 | akce 1 | napětí (4) | pustil bych si znovu 7 ()

Reklama

lord-artoo 

všechny recenze uživatele

Jiskří to a třpytí se to, je to předvídatelné, a přestože se nemůžu zcela ztotožnit s vyzněním filmu, říkám si: proč ne! Snímek má neuvěřitelný tah zejména v první části, kdy čas teče téměř v realtimu a divák má možnost nechat se naprosto pohltit atmosférou, herecké duo však drží atmosféru i po zbytek filmu, byť tempo lehce klesne a začnou se objevovat klišé (kdo by to byl čekal ve filmu o lidských vztazích). Nevadí! ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobře napsané a natočené výstřižky z jednoho zajímavého víkendu v blíže nespecifikovaném americkém městě. Člověka to donutí zamyslet se nad tím, jaké vlastně bylo jeho poprvé a tak trochu i potěšit tím, že těmhle Amíkům to proběhlo podstatně divněji a hůře :)) Nicméně byl jsem velice mile překvapen hereckými výkony i scénářem, dneska natočit teen komedii, která není úplně o hovně, ale naopak je z toho cítit i cosi jako upřímnost a spojení se skutečným světem, to už se až tak často nestává. Thumbs up a 75% ! ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Pro příznivce odlehčených romanťáren pro teenagery je tohle tah na jistotu. Jistá dávka klišé (i když se mu film snaží místy vyhýbat) je tu kompenzována dobrou filmařinou, příjemným humorem a skvělými a až nezvykle upřímnými hereckými výkony v čele s neskutečně roztomilou Britt Robertson a sympaťákem Dylanem O´Brienem. Druhým tažným koněm podobných filmů je výběr hudby, který mi v tomto případě padl do noty na 100%. Ve výsledku je to možná naivní, ale pořád zatraceně povedená a inteligentní komedie. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornských mestách Los Angeles a Northridge. (MikaelSVK)
  • Aubrey (Britt Robertson) ve filmu je nadaná talentovaná umělkyně při tvorbě koláže a kreslení, ale ve skutečnosti kreslit vůbec neumí. Přiznala, že je v tom hrozná a nemá žádný talent. (ARI50)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno