foto

Craig Roberts

  • nar. 21.1.1991 (26 let)
    Bargoed, Wales, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se roku 1991 ve Walesu a dříve se objevoval v televizním seriálech „The Story of Tracy Beaker“, a na BBC potom v seriálech „Young Dracula“ a „Casualties“. Po nich následovaly role v komediální show ověnčené několika cenami „Being Human“, a také ve „Phone Shop“, novém sitcomu Phila Bowkera. V Submarine dostal příležitost vytvořit svou první hlavní roli v celovečerním filmu. Nedávno ho Screen International vybral jako jednu z „Hvězd zítřka“ pro rok 2010.

Zdroj: Aerofilms

Herecká filmografie

Filmy

2016 Fundamentals of Caring, The
2015 Kill Your Friends
Ten Jim
2014 Premature
Sousedi
Under Milk Wood (TV film)
22 Jump Street
2013 Dvojník
Jolene: The Indie Folk Star
2012 Comes a Bright Day
Červená světla
In Love with Coward (TV film)
The First Time
2011 Jana Eyrová
2010 Jmenuji se Oliver Tate
2000 Péče (TV film)

TV seriály

2015 Hoff the Record (TV seriál)
2014 Red Oaks (TV seriál)
2013 Playhouse uvádí (TV seriál)
Nevypočitatelnost (S02E07)
The Power Inside (TV seriál)
2011 Becoming Human (TV seriál)
2008 Cena za lidskost (TV seriál)
2007 Skins (TV seriál)
2006 Young Dracula (TV seriál)
2002 Příběh Tracy Beakerové (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

TV pořady

2015 Bring the Noise (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Ten Jim

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Ten Jim

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace