Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej tejto romantickej komédie sa sústreďuje na dvoch stredoškolákov. Prvým z nich je Dave, ktorý túži po dievčati, ktoré nemôže mať, a druhým Aubrey, kreatívne dievča, ktoré chodí s chlapcom, ktorý ju nechápe. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

... aneb jak rádoby sofistikovaná pipka a mamlas o panictví přišli. V životě jsem neviděla ukecanější "romantickou komedii" (nudnější a debilnější možná ano), takže mě OPĚT šokují čsfďácká procenta. Z udílení vysokého hodnocení jen proto, že v tom hraje můj herecký milášek, už jsem vyrostla, nehledě na to, že Dylan mi nic neříká, takže k případnému "oceňování" mi zbývá skutečné jen film jako takový. (A ten je prostě šíleně špatný.) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jsou mladí, jsou nezkušení, uvažují nad budoucností po maturitě a prožijí spolu jeden neopakovatelný víkend. Přitom se potkají prakticky náhodou, ale kdo něco takového někdy nezažil..? Zamilují se, klábosí, sní. A nakonec zažijí „scénáristicky umělou“ překážku, vyslechnou rady velkého černocha a zjistí, že to spolu jednoduše chtějí zkusit. Lehce naivní, hodně ukecaná a docela milá limonáda o mladých pro mladé. Zatímco ten hošan mi nepřišel nejzajímavější, velesympatická Britt Robertson ve filmovém světě jednou menší rozruch způsobí. Líbivá záležitost, která nechce udělat díru do světa, nechce dávat návody, jak na to, jednoduše nabízí relax a chce pobavit. A to se jí daří. Solidní tři hvězdy.. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že na tomhle film u mě okamžitě zaujala jedna věc. Dvě hlavní postavy spolu dokáží skvěle komunikovat osobně, když jsou vedle sebe, když si hledí do očí, ale nějak jim to nefunguje přes telefon. Je to tak příjemné, se zase vrátit ze světa chatů, SMS a skypování, do normálního světa lidí. Copak by to takhle nemělo fungovat normálně? Lidé by spolu měli umět mluvit, měli by se umět poslouchat a ne si jen chatovat, psát si něco, co vlastně ani nemyslí tak, jak to zní, anebo to zní jinak, než jak to myslí. Tohle poznávání je na snímku "The First Time" krásné, protože vám díky tomu hrdinové snadno přirostou k srdci. A ano, pořád je to teen komedie. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/02/the-first-time-2012-70.html ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film má byť sexuálnou komédiou pre tínedžerov, ale míňa cieľ tým, že zlyháva vo svojich postavách.Film potrebuje len viac vtipnejších vtipov. Zasmial som sa na dvoch scénach, čo je málo. Dialógy jednoducho nie sú dostatočne ostré, hoci režisér Kasdan má niekoľko presvedčivých nekonvenčných komédií. Scéna, kde Jane cúva od Davea, je takmer dokonalá. Ten malý pohyb hovorí tak veľa bez toho, aby povedal jediné slovo. Škoda, že že celý film nebol takto natočený. 6/10 ()

Puddle 

všechny recenze uživatele

Docela milý víkendový rozhovor mezí ní a ním. Chybičkou je, že se to tváří tisíckrát chytřeji, než by se to tvářit mělo, a ten kluk je prostě až moc hezký, navíc s téměř každým úhlem a nasvícením vypadal totálně stejně jako jeden můj kolega ze střední z tělocviku... Pokud hledáte nějakou variaci, zkuste Cherry. Chytré dialogy jsou zde skutečně chytré, Britt Robertson to tam sluší mnohem víc a na opravdu trhlého podkrovního snílka si jen nehraje, ale skutečně jím je. A ten klučina v hlavní roli vypadá prostě mnohem mnohem více uvěřitelněji. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Aubrey (Britt Robertson) ve filmu je nadaná talentovaná umělkyně při tvorbě koláže a kreslení, ale ve skutečnosti kreslit vůbec neumí. Přiznala, že je v tom hrozná a nemá žádný talent. (ARI50)
  • Během filmové noci, když Aubrey (Britt Robertson) mluví s Davem (Dylan O'Brien) tak mu vypráví, že jejím snem je cestovat. Ale ve skutečnosti v rozhovoru přiznala, že nenávidí cestování a raději je doma. (ARI50)
  • Auto, na ktorom jazdí Dave (Dylan O´Brien), je Chevrolet Aveo, model z roku 2011. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama