Reklama

Reklama

VOD (1)

Celebrity - jsou slavné, jsou sexy, ve svých dokonalých outfitech vypadají naprosto božsky. Tenagerky Rebecca, Nicki, Chloe a Sam jsou kamarádky z lepších rodin a Hollywoodské hvězdy milují. Vesměs mají vše, na co si vzpomenou, mají ale i velkou touhu se pobavit. A bez zábran. Když k nim do školy nastoupí Marc, jehož tatínek pracuje u filmové distribuce, začne teprve ta parádní jízda. Společně vyrážejí na noční tahy do bytů Hollywoodských celebrit a to rozhodně ne pouze na exkurzi! – V kradených autech si odvážejí hory značkových kousků, ve kterých ohromují na párty. Jak dlouho si ale budou bezstarostně užívat, než spadne klec? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (370)

claudel 

všechny recenze uživatele

Není to špatný film, má nějakou myšlenku, vyznění, poslání. Ale má vůbec někdo mimo USA tenhle film vidět? Chceme o tomhle tématu, případně skutečné události vidět film? Ze zvědavosti možná ano, ale pak se třeba já zarazím a řeknu si, mohl jsem v záplavě filmů, které jsem ještě neviděl a čekají na mě, zvolit jinak. Plusově hodnotím hudbu a výkon Emmy Watson. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Obával jsem se toho, jak Coppola tuto kauzu pojme a musím říci, že pro mě dobře. Pomalejší tempo mi velmi sedlo, i když sestra zase čekala něco více akčnějšího. I když některé záběry mi přišly malinko zbytečné (např. záběr na Marca po zavření vrat) a rušily mi celkový dojem z filmu, tak jinak nemám větších námitek. Snímek probíhal přesně tak, jak jsem čekal. Jednu vadu ale měl. Čekal jsem, že Emma Watson bude mít roli Katie Chang a obráceně. Aspoň podle fotek a traileru to tak vypadalo a nakonec byla víceméně jen "ta druhá". V uvozovkách proto, že i přesto dokázala pro mě roli zahrát lépe než Katie (a celkově ostatní). Což je samozřejmé, jelikož Emma má za sebou 12 let hraní a pro Katie to byl debut (se kterým se poprala dobře). To, co jsem od filmu očekával, jsem dostal. Líbil se mi po stránce scénáře, režie - až na ty malé výtky - tak po stránce herecké. A neposlední řadě úchvatnou podívanou na šatníky a domy slavných. :) Chápu ale, že pro někoho Bling Ring mohou být ničím zajímavé. Prostě další průměrný film. ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Když jsem si Googlem projížděla Los Angeles, čtvrť Beverly Hill a okolí, tak mi to až tak nereálné nepřipadalo. Pár nevycválaných a hlavně pubertálních mladých, kteří asi nevěděli, co roupama a s hormony, se vydá zkoušet pronikat do domů celebrit. Trochu se pobavit, vzít si sem tam nějaké hadříky, botky, hodinky a...a...a..a nějaké bezpečnostní zařízení nebo kamery je asi vůbec netankovalo. Ale mě jo, já jsem si celou dobu říkala, jak je to možný tak dlouho provozovat? Ta klapka nakonec spadla a kdo ví, kde je jim konec dnes. To by mě asi tak jediné zajímalo. Sofia je žena a tak věděla, co holky v tomhle věku dokáží, co je láká a s čím bojují, to se musí uznat. No jo no, zkrátka Hollywood. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Aneb jak si užívají rozmazlení fakani z LA. Tak nějak jsem doufal, že tenhle film má mít vzdělávací funkci. Ale být vygumovaným teenagerem, tak si z tohoto film odnesu jen to, že je celkem prča prolízat a vykrádat milinové vily filmových hvězd. Vzhledem k tomu, že je to film spíš pro bulvární čtenáře a hloupé nanynky co si dělají každý týden nové gelové nehty, tak nemůžu hodnitit výš než hodonotím = 25% ()

Traffic 

všechny recenze uživatele

Spolu se Spring Breakers a Pain & Gain tvoří Bling Ring letošní neoficiální trilogii o paradoxech a vyhrocených projevech amerického snu. Který film bude váš osobní favorit pak závisí i na tom, jestli máte blíž k halucinogenům a beach parties, steroidům a posilce nebo ke kokainu a celebrity culture. Kokain je vlastně ve všech třech filmech, ale vy víte, jak to myslím. ()

Galerie (213)

Zajímavosti (28)

  • Film sa nakrúcal na približne 20 miestach v Los Angeles. (peiton)
  • Emma Watson musela ve filmu mluvit americkým přízvukem. (Weasley)
  • Ve filmu i v traileru byla použita skladba "212" od Azealia Banks, kterou vybrala sama Emma Watson. [Zdroj: emmawatsonfan.net] (Weasley)

Související novinky

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

14.09.2022

Letos jsme se dočkali nového biografického snímku Elvis od režiséra Baze Luhrmanna (Moulin Rouge!, Velký Gatsby), u něhož je dost možné, že za pár měsíců pobere i nějaké Oscary. Rodinu legendárního… (více)

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

16.06.2013

Hlavní roli v nové disneyovské Popelce Kennetha Branagha odmítla. Proč? Zjevně chystá něco většího. Z dívenky s kouzelnou hůlkou nám mezitím vyrostla femme fatale, jejíž svůdnost třeba Sofia Coppola… (více)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Reklama

Reklama