Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek, odehrávající se ve světě Fartherall, sleduje věčně rozhádanou partu dobrodruhů - zmatkářského kouzelníka Perfa (Christian Doyle), elfskou lučišnici Naru (Anne Kennedy), léčitele Carrowa (Brian Lewis) a bláznivého rytíře Gloriona (Kevin Pitman). Ti se snaží najít a následně zničit mýtický Meč boje, jedinou hrozbu platící na Zkažené krále. Celý příběh z povzdáli sleduje a zaznamenává bardka Wren (Emilie Rommel Shimkus). (Moena)

(více)

Recenze (28)

Moena 

všechny recenze uživatele

Naprosto úžasný webseriál! Jako fanoušek veškeré fantasy jsem byl při sledování naprosto unesený a skvěle jsem se bavil. Doufám, že se tvůrcům podaří sehnat peníze na druhou řadu. Edit: Druhá řada perfektní, úroveň se pořád drží vysoko a to i přes hodně nových postav. Jednoznačně nejvíc pořád válí Glorion! ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

dost slušná zábava, sice mi trošičku vadí, že Perv je až moc podoben Mrakopašovi ze Zeměplochy, či jak se v druhé sérii přidalo množství nových postav.... Pořád je to ale nechutně zábavné a některé postavy člověk prostě musí zbožňovat, třeba "toho chytrého Orca", nebo Naru (obzvláště když je pozdrogovaná). Doufám, že třetí série bude a již se nebudou zjevovat další a další postavy, tohle není Píseň ledu a Ohně a nemusí to ustát. ))__viděny dvě série__(( ()

Reklama

Zirael 

všechny recenze uživatele

Parádní záležitost... tedy na to, v jakých podmínkách seriál vzniká. Inspirace Pratchettem je víc než zjevná. Na první sérii jsme na videačesky koukla na celou dohromady a líbilo se mi to. Na druhou koukám s týdenními mezerami mezi díly, podle toho jak jednotlivé díly vychází a musela jsem hodnocení o hvězdičku snížit. Mám z toho ten pocit, že tvůrci seriál točí, jakoby to byla dejme tomu čtyřicetiminutová epizoda, kterou pak nasekají na víc dílů. Ve výsledku to působí rozvlekle, za celý díl se děj téměř neposune, což mě vadí a nebaví. ()

Pelargius 

všechny recenze uživatele

Na to, že to natočila banda nadšenců s naprosto nulovým rozpočtem, je to skvělé. Ale abyste vůbec pochopili, o co vlastně jde a kdy se máte smát, musíte mít za sebou pár fantasy knížek, her a stolních rpg. A to, že ukradli pár ( většinu ) vtípků ze Zeměplochy se dá odpustit. Za tento amatérský počin, za tuto parodii na všechny vážně se tvářící fantasmagorie dávám 80 % ! ()

Unnamed 

všechny recenze uživatele

Konečně dílo, které si na nic nehraje, nesnaží se jen něčím být, ono jím je (narozdíl od kalkulů typu Dungeons & Dragons a jiných béčkových fantasy filmů). Herci, kteří k mému velkému údivu nepřehrávají, ale vážně dobře hrají. Postavy, které si zamilujete - padlý cleric Carrow, pošahané duo Glorion a Roderick, roztomilá Wren, věčně zfetovaná Nara a samozřejmě Orkové. I když je tento webseriál vcelku krátký, má spoustu, ale spoustu zábavných momentů a kdo by kdy řekl, že něco takového může vyznívat nenuceně, upřímně a opravdově - vážně jsem často zapomněl na nějaké kostýmy, efekty a nechal se unášet jednotlivými scénami. Jediná má výtka putuje k prostoru dávanému jednotlivým postavám, protože ty mé nejoblíbenější ho dostávají hodně poskrovnu a někdy musím čekat i několik epizod na jeden jejich štěk. Prozatím 4* a s napětím očekávám další série. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Tvůrci webseriálu si zakládali na tom, že projekt financovali zásadně ze své kapsy, z prodeje DVD a z příspěvků od fanoušků. Proto třetí série nevznikne, dokud se nesežene dostatek financí. (Kerbello)

Reklama

Reklama