Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Oscar Svendsen se probudí k smrti vyděšený a zkrvavený. V rukách má pušku a nachází se v něčem, co kdysi býval výstavní striptýzový klub. Kolem něho leží osm těl a před ním stojí policejní vyšetřovatel Solør, který na něj míří pistolí. Solør je 100% přesvědčen, že Oscar je pachatelem, i když Oscar neochvějně trvá na své nevině. Oscar neochotně začíná vyprávět neuvěřitelný příběh čtyř kamarádů, kteří společně v loterii vyhráli 1 739 361 norských korun. Ta suma byla poněkud špatně dělitelná čtyřmi. (toma.baza)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (90)

psychohippo 

všechny recenze uživatele

Chcete-li jízdu na tobogánu absurdních nahodilostí, při které se vycákáte v bazénku krve a navíc získáte trvalý důvod k pochichtávání nad umělohmotnými vánočními stromky, tak je to film pro Vás. Na severu jsou dlouhé zimy a dlouhé dny bez slunce, na jejich humoru je to poznat. Na závěr rozpitého večera nebo po nedělním obědě, kdy potřebuje mozek vypnout. Já dal tu druhou variantu a sedlo mi to dokonale. 78% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Když Rudá hvězda Oslo náhodou zremizuje s Baníkem Bergen a blbý, blbější, nejblbější a nějaký Thor Heyerdahl s půlkou mozku tak pustí norskému Horáčkovi trochu žilou, zvrhne se to v celku roztomilou a dynamickou vybíjenou. Scénář z Nesbøva zaprášeného šuplíku z dob, kdy ještě míval malé péro a servilně obrážel s Netopýrem nakladatele sice kdovíjakou originalitou neoplývá, nicméně několikrát jsem si poprskal rozžvýkanou treskou televizi a to se mi při mé naprosté absenci syslu pro tumor jen tak nestává! ()

Reklama

Vesecký 

všechny recenze uživatele

No jo, akční thrilller, nic pro mě, jen jsem si říkal, že do toho Norové vnesou něco jiného než Hollywood. Anebo to taky mohla být parodie na hollywoodské krváky. Protože ty krve tam bylo habaděj. A stejně jsem nakonec byl zmaten, jak to bylo opravdu a jak Oskar všechny obalamutil. Slovu flashback ovšem nerozumím, takže nevím, co tím chce obsah říci. Mohl byto někdo vysvětlit česky? Rozhodně se divím, že tohle mohlo jít na MFF kamkoliv. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Na severu se točí dobré filmy všech možných krevních skupin. A většinou velmi dobře. Jackpot je zástupce ztřeštěné komedie, která pojednává o pár retardech, kteří přijdou k penězům a následně se o ně logicky poperou. Je to takový Mělký hrob akorát braný z pohledu humoru a ne drtivé psychologie. Ale prdel slušná. 85% ()

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné černá komedie s dost překvapivým koncem. Je vidět že v Norsku vládne úplně jiný druh humoru než ve zbytku světa, což rozhodně není na škodu. Smál jsem se opravdu od začátku do konce a to i když samotná dějová linie byla trochu slabší. Ona už jenom továrna na vánoční stromečky působí neuvěřitelně vtipně.....to jakým způsobem ty stromečky dělají, všichni zaměstnanci...... rozhodně fajn kousek. Atmosféra samotného Severského filmového podzimu a i kina Atlas už se mi docela dostala pod kůži a myslím že od teď už budu chodit převážně do Atlasu. [Severský filmový podzim 2012 - Kino Atlas - 16.11.2012] ()

Galerie (53)

Reklama

Reklama