Reklama

Reklama

Děj nejnovější komedie Pedra Almodóvara se odehrává v letadle mířícím do Mexika. Někde nad Mexickým zálivem se letadlo porouchá a pilotům, letušákům i pasažérům nezbývá, než si naposledy pořádně užít života. (oficiální text distributora)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (163)

DannyBoy80 odpad!

všechny recenze uživatele

Buzna kam se podíváš. Jako od Almodovara by se v tomto dalo leccos čekat, ale tohle bylo fakt už trochu moc. Ve filmu hraje asi deset herců z nichž je snad 7 buzen. Jako smál jsem se někdy když už to šlo fakt přes hranu a spíště z nevěřícnosti, jakou pičovinu lze ještě natočit. Doufám, že toto byl jen Alomodovarův ústřelek a taková kokotina se už opakovat nebude. ()

arnybossy 

všechny recenze uživatele

Nie je to zrovna komedia, na aku by som zavolal holku do kina, kedze pripadne druhe rande by uz nikdy nemuselo prist, ale nakolko Almodovara zboznujem, pre mna povinna zalezitost nech sa deje co sa deje. Netreba tu hladat ziadnu myslienku, ci uprimne zasmiatie sa, ale pokial ste otvoreni comukolvek, od tvrdych gayovskych vtipkov cez sukacku v stave namesacnom, nech sa paci vazeni cestujuci, usadte sa a priputajte, odlietame do Mexica :) ()

Reklama

LencaN 

všechny recenze uživatele

Od Almodóvara znám akorát film Kůže, kterou nosím a už ten byl zvrácený. Ale mělo to hlavu, patu, děj, zajímavý námět a bylo to slušné drama. Tohle mi ani nepřijde jako z dílny stejného tvůrce. Tohle je barvami přebujený výlet do jednoho letadla, kde veškerý mužský personál je buď plně homosexuální nebo bisexuální. Nic proti, jen toho bylo trochu moc a už mi toho stačilo v Liberace! A asi jsem si měla víc prohlédnout obal DVD, protože teď koukám tady na plakát a odpovídá to. Najdete zde sexuální výstupy, drogy, dominu ve výslužbě, vraha, médium, jeden extragay výstup, bláznivou bývalku, rozumnou bývalku (tahle větev mi třeba přišla naprosto mimo, byla tam snad navíc, neviděla jsem v ní moc význam pro film), šikovné novomanžele a podobná individua. Nevím, mám radši inteligentnější humor, ale jako oddechovka to bylo fajn. Jen mě mrzí, že nejdřív vám vyrazí dech Penelope Cruz s Antoniem Banderasem a pak je nechají jejich osudu na letišti, ale už bez přítomnosti diváka....čili tam pak už vůbec nebyli, přitom by byla bomba, kdyby ano. A musím někde vyzjistit, jestli ti gayové jsou homosexuálové i ve skutečnosti, protože jestli ne, tak jsou to velcí frajeři :) ()

berusche 

všechny recenze uživatele

Tak nikoho asi nepřekvapí, že obsadit základní skvadru svých filmů Pedro prostě musel, a tak splácal všechno dohromady. Klasicky se drží hlubokomyslných témat jako sexualita (ať už latentní homosexualita, transsexualita nebo tentokrát přidává BDSM), přidává něco o tom, co bychom asi tak v business třídě řešili před očekávanou smrtí, a zakončí komediálním happyendem. No neříkám, že se mu to nějak vydařilo, a i když je to plytké, rozhodně se nedá říct, že by mu to nebylo podobné. ()

Aleix 

všechny recenze uživatele

Nevím z jakého důvodu má ČSFD v titulku "hrají" na prvním místě Banderase a Cruz. Těm patří úvodní scéna a pak nic. Trochu zavádějící a nefér k hlavním postavá.Přesto to byla almodórovská úchylárna se vším všudy. Hodně odlehčená komedie a né pro každého. Jen sleduju ,že Pedro nešokuje jako před 15 lety ,už si to tak neužívám sledováním gayů ,lesb ,transek a různých úchylek jako z počátku jeho tvorby. Holt stárnu a už mě jen tak něco nerozhodí. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (7)

  • Film sa natáčal v Madride a Ciudad Real (Španielsko). Natáčanie prebiehalo od 9. februára do 12. septembra 2012. (Arsenal83)
  • Cecilia Roth mala záväzok odohrať divadelné turné po Argentíne. Potom ju však oslovil Almodóvar a ponúkol jej rolu v tomto filme. Hoci nemala zo seba dobrý pocit, celé turné zrušila, len aby si tu zahrala. (Arsenal83)
  • Fajas nebol pôvodne v scenári až taká zlá postava, ale po niekoľkých dňoch natáčania si Pedro Almodóvar všimol, že Carlos Areces ho pomocou svojho komického inštinktu robil zlomyseľným, pretože takto to bolo vtipnejšie. Režisérovi sa zmena páčila, tak ju ponechal. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno