Reklama

Reklama

The Giant Mechanical Man

  • Austrálie Love Is in the Air
Trailer

Obsahy(1)

Chce to len jednu osobu, pri ktorej sa budete cítiť milovaní, výnimoční a sami sebou bez ohľadu na to, akí čudní si pripadáte. Avšak, rovnako ako aj hlavnej hrdinke Janice (Jenna Fischer), niekedy to trvá možno dlhšie, ako by ste si sami priali... (miriamkah)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

Narya89 

všechny recenze uživatele

Poměrně neklisoidni mily film, který pro me stal především na osobnosti Janice. Na ni jsem asi jako všichni obdivovala jeji opravdovost a soucitila s ni při zoufalych pokusech jeji sestry, aby ji dohodila svého otresneho známého. Vcelku originálně na mne působil i "mechanicky muz", u kterého se mi zase líbilo, ze neztracel ideály a stal si za svým uměním, i kdyz nenechazel moc uznáni a oceněni. Samozřejmě v realitě je nutné vydělávat, takže občas skončíte i u podradne práce v zoo, nicméně pokud by tam pracovali stejně sympatičtí lidé jako ústřední dvojice, ani by mi to moc nevadilo. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Pekný netypický romantický film, ktorý ma chytil hneď od začiatku. Aj keď bohužiaľ do veľkej miery predvídateľné, no napriek tomu veľmi veľmi sympatický príbeh o dvoch ľuďoch, ktorí sa cítia byť stratení a nepochopení. No byť stratený vo dvojici - to už je o niečom inom a razom sa aj z bezmocného trápenia stáva život oveľa krajším. Celý film pôsobil tak nenútene, a práve to si ma z veľkej časti získalo. Jenna Fischer ma zaujala už aj predtým, no v tomto filme priam žiari. No a ten konverzačný "génius" Doug, to bola nesmierne nesympatická postava, hoci práve vďaka nemu sa rozpútala ústredná zápletka. No je to také na hranici 3 a 4 hviezdičiek, ale vzhľadom na to, že príbeh a prostredie pôsobilo tak svojsky a originálne, zaokrúhlim to skôr k tým 4*. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Tim (Chris Messina) se živí postávání po ulicích jako "velký mechanický muž", leč moc peněz si tím nevydělá, a ani jeho přítelkyně není jeho "zaměstnáním" nijak nadšena a opustí jej. Janice (Jenna Fischer) dostává výpověď ze zaměstnání i z bytu, a musí vzít zavděk ubytováním u své sestry. Oba nezávisle na sobě hledají nové uplatnění v životě, nové zaměstnání a třeba i lásku? Když se poprvé potkají u pohovoru v Zoo netuší, že jsou stvořeni jeden pro druhého ... U filmu jsem měl hodně podobné pocity jako u nedávno viděného Medianeras, ale Giant Mechanical Man se mi líbil možná ještě o něco více. Určitě k tomu přispívá herecké obsazení, které není sice "hvězdné", ale naopak je obsazení velmi sypmatické (příp. nesympatické, pokud tomu tak má být - Janicina sestra a její muž). Ale jak Jenna Fischer tak Chris Messina k sobě už od první chvilky patří, a romantické duše jen plesají. Pobavil mne taky Topher Grace v roli ukecaného spisovatele, ten byl fakt na zabití :). Ale jinak moc hezký romantický film na podzimní zamračené večery.. ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Jsem mile překvapen! Sice to komedie právě nebyla, spíše takové milé drama o lidech, kteří tak trochu hledají sebe sama. Pravda, tím koncem film vlastně popřel celou svou myšlenku - to jest, že lidé nemusí neustále mít nějaký vyšší cíl ani smysl života, stačí jej jen žít - ale bez toho konce by to zase nebyla taková zvláštní romance ze ZOO :) Nevím, jestli se to zdálo jenom mně, ale některé postavy mi přišly opravdu prvoplánové :) Každopádně ideální demotivátor na nedělní večer, protože po tomhle filmu se vám nebude chtít v pondělí ráno vstávat do práce :) 75% ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jak obyčejná procházka může leckomu změnit život... Hodně lidí má pocit, že se musí řítit za nějakým cílem, a když se dva sejdou, mají neutuchající tendence jiným řídit život. Avšak nic se nemá přehánět! A nakonec na každého jednou dojde, není-li tak? V tomto případě v dobrém slova smyslu a s trochou nadsázky. The Giant Mechanical Man je obsazen sympatickými lidmi, zasazen do chladného zimního období, kdy až tak moc láska nevzkvétá a nabízí vtipné a zajímavé situace... 72% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo v listopadu 2010 v Detroitu v Michiganu. (..Lucas..)

Reklama

Reklama