Reklama

Reklama

The Giant Mechanical Man

  • Austrálie Love Is in the Air
Trailer

Obsahy(1)

Chce to len jednu osobu, pri ktorej sa budete cítiť milovaní, výnimoční a sami sebou bez ohľadu na to, akí čudní si pripadáte. Avšak, rovnako ako aj hlavnej hrdinke Janice (Jenna Fischer), niekedy to trvá možno dlhšie, ako by ste si sami priali... (miriamkah)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

To je prostě práce mých snů poté, co dostuduju dějiny umění. Dělat kustoda. Nebo v jejím případě jen blokací dveří. Jop... protože to vůbec nedělají samé důchodkyně, které baví buzerovat lidi a pronásledovat je po galerii, abyste náááhodou pod ty tenké letní šaty neukradli jeden z těch 1x2 metry obrazů nebo z těch 10kg soch. Nebo nedejbože, když máte v ruce svetr, protože se udělalo tepleji, tak si ho musíte dát na sebe, jelikož pod tím svetrem bych mohla velmi lehce uschovávat Picassův autoportrét z Veletržního paláce... true story bro. Jedna z dalších "pravdivých" story je tady. Zajdete za vedoucí, řeknete jí, že nesnášíte svou práci a chcete dělat něco jiného. Co na to vedoucí v reálném světě? Zahraje si na Milionáře a řekne Máte padáka. Co vedoucí v tomto filmu? Zeptá se, co byste chtěli dělat a vytvoří vám na to pracovní pozici. Jooo v takovém světě, bych chtěla žít. Nejlepší byl stejně Topher Grace. Ten si tu zahrál jednu vydařenou kuriozní postavičku. Jak začít vykládat sám o sobě, jaký jste king, že létáte první třídou a jste slavný spisovatel? Začněte mluvit o vašem svetru, že kouše a že si ho zrovna vzal, když letěl na autogramiádu.. první třídou.. blablabla. Perfect. Milá romantika, která ale dle mého není ničím odlišná od jiných jejího druhu. ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Jsem mile překvapen! Sice to komedie právě nebyla, spíše takové milé drama o lidech, kteří tak trochu hledají sebe sama. Pravda, tím koncem film vlastně popřel celou svou myšlenku - to jest, že lidé nemusí neustále mít nějaký vyšší cíl ani smysl života, stačí jej jen žít - ale bez toho konce by to zase nebyla taková zvláštní romance ze ZOO :) Nevím, jestli se to zdálo jenom mně, ale některé postavy mi přišly opravdu prvoplánové :) Každopádně ideální demotivátor na nedělní večer, protože po tomhle filmu se vám nebude chtít v pondělí ráno vstávat do práce :) 75% ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

"Je potřeba jenom jednoho člověka, abyste se cítili jedineční, důležití a součástí tohoto světa." Takový docela obyčejný příběh, který se může stát každému z nás. Pocit osamělosti dvou moc sympatických lidiček, kteří se cítí ztracení, ale nevzdávají to a hledají nejen sami sebe, ale i to svoje místo na zemi. Relax a pohoda. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Väčšina ľudí je ako stádo, stádo ktorým určili určité povinnosti a priority a tým sa riadia. Čo je ale najhoršie ak uvidia dakoho kto vybočuje z rady tak ho považujú za divného a hneď ho chcú zmeniť ... P.S toto hovorí za všetko ... krása ... Klik ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Tim (Chris Messina) se živí postávání po ulicích jako "velký mechanický muž", leč moc peněz si tím nevydělá, a ani jeho přítelkyně není jeho "zaměstnáním" nijak nadšena a opustí jej. Janice (Jenna Fischer) dostává výpověď ze zaměstnání i z bytu, a musí vzít zavděk ubytováním u své sestry. Oba nezávisle na sobě hledají nové uplatnění v životě, nové zaměstnání a třeba i lásku? Když se poprvé potkají u pohovoru v Zoo netuší, že jsou stvořeni jeden pro druhého ... U filmu jsem měl hodně podobné pocity jako u nedávno viděného Medianeras, ale Giant Mechanical Man se mi líbil možná ještě o něco více. Určitě k tomu přispívá herecké obsazení, které není sice "hvězdné", ale naopak je obsazení velmi sypmatické (příp. nesympatické, pokud tomu tak má být - Janicina sestra a její muž). Ale jak Jenna Fischer tak Chris Messina k sobě už od první chvilky patří, a romantické duše jen plesají. Pobavil mne taky Topher Grace v roli ukecaného spisovatele, ten byl fakt na zabití :). Ale jinak moc hezký romantický film na podzimní zamračené večery.. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo v listopadu 2010 v Detroitu v Michiganu. (..Lucas..)

Reklama

Reklama