Reklama

Reklama

The Giant Mechanical Man

  • Austrálie Love Is in the Air
Trailer

Obsahy(1)

Chce to len jednu osobu, pri ktorej sa budete cítiť milovaní, výnimoční a sami sebou bez ohľadu na to, akí čudní si pripadáte. Avšak, rovnako ako aj hlavnej hrdinke Janice (Jenna Fischer), niekedy to trvá možno dlhšie, ako by ste si sami priali... (miriamkah)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

emma53 

všechny recenze uživatele

"Je potřeba jenom jednoho člověka, abyste se cítili jedineční, důležití a součástí tohoto světa." Takový docela obyčejný příběh, který se může stát každému z nás. Pocit osamělosti dvou moc sympatických lidiček, kteří se cítí ztracení, ale nevzdávají to a hledají nejen sami sebe, ale i to svoje místo na zemi. Relax a pohoda. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Ked' sa po oslave Silvestra 2012 preberiete až dnes ( t. j. tri dni neskôr) a po tom, ako si skontolujete on-line banking váš zostatok na účte a viete, že výplata je až posledný deň v mesiaci, tak predtým než vás napadnú akékoľvek samovražedné sklony a iné myšlienky, skúste si pozrieť tento skvelý filmík. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Obyčejný romantický film o dvou lidech, kteří v sobě vzájemně nacházejí spřízněné duše. Jejich hledání životního štěstí je ovšem natolik nudné a režie natolik nezajímavá, že byl pro mě snímek takřka utrpením. Herci ani herečky mi nepadli do oka. Zasmál jsem se vyloženě jen sporadicky, a to hlavně u pasáží, kdy prožívala své minuty na scéně vtipná složka Topher Grace. Film na mě působil dojmem, že se snažil být neskutečně originální, ale pramálo se mu to dařilo. Naopak sklouzával do velmi oblíbených stereotypů. Obávám se, že se jedná o převážně ženskou záležitost. Scénář nebyl napsán pro moje oči. Film mě nedokázal zaujmout prakticky v žádném ohledu. Viděno v rámci Společné výzvy s Lucinkou. Film nám vybrala uživatelka eLeR. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Pekný netypický romantický film, ktorý ma chytil hneď od začiatku. Aj keď bohužiaľ do veľkej miery predvídateľné, no napriek tomu veľmi veľmi sympatický príbeh o dvoch ľuďoch, ktorí sa cítia byť stratení a nepochopení. No byť stratený vo dvojici - to už je o niečom inom a razom sa aj z bezmocného trápenia stáva život oveľa krajším. Celý film pôsobil tak nenútene, a práve to si ma z veľkej časti získalo. Jenna Fischer ma zaujala už aj predtým, no v tomto filme priam žiari. No a ten konverzačný "génius" Doug, to bola nesmierne nesympatická postava, hoci práve vďaka nemu sa rozpútala ústredná zápletka. No je to také na hranici 3 a 4 hviezdičiek, ale vzhľadom na to, že príbeh a prostredie pôsobilo tak svojsky a originálne, zaokrúhlim to skôr k tým 4*. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Tim (Chris Messina) se živí postávání po ulicích jako "velký mechanický muž", leč moc peněz si tím nevydělá, a ani jeho přítelkyně není jeho "zaměstnáním" nijak nadšena a opustí jej. Janice (Jenna Fischer) dostává výpověď ze zaměstnání i z bytu, a musí vzít zavděk ubytováním u své sestry. Oba nezávisle na sobě hledají nové uplatnění v životě, nové zaměstnání a třeba i lásku? Když se poprvé potkají u pohovoru v Zoo netuší, že jsou stvořeni jeden pro druhého ... U filmu jsem měl hodně podobné pocity jako u nedávno viděného Medianeras, ale Giant Mechanical Man se mi líbil možná ještě o něco více. Určitě k tomu přispívá herecké obsazení, které není sice "hvězdné", ale naopak je obsazení velmi sypmatické (příp. nesympatické, pokud tomu tak má být - Janicina sestra a její muž). Ale jak Jenna Fischer tak Chris Messina k sobě už od první chvilky patří, a romantické duše jen plesají. Pobavil mne taky Topher Grace v roli ukecaného spisovatele, ten byl fakt na zabití :). Ale jinak moc hezký romantický film na podzimní zamračené večery.. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo v listopadu 2010 v Detroitu v Michiganu. (..Lucas..)

Reklama

Reklama