Reklama

Reklama

VOD (1)

Čerstvý absolvent vysoké školy Will si musí najít práci a začít být zodpovědný sám za sebe. Doposud ve všem spoléhal na rodiče, teď zkusí spolu se svými kamarády vybudovat úspěšnou budoucnost. Podaří se jim zjistit, v čem opravdu vynikají? (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (53)

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Co se týče teenage blbůstek, je Get a Job v mém žebříčku pěkně vysoko, s takhle nabitým obsazením se fakt divím, že film upadl do zapomnění, dvojka Teller/Kendrick zklamat ani nemohla, ale ještě tu do toho máme Perníkového tátu a McLovina ve vedlejších rolích a to už je panečku obsazení, o kterém se dá mluvit. Je to vtipné, dobře se na to kouká a ve výsledku to má i pointu do života. Povedená blbůstka, i když musím přiznat, že pro Tellerovi dřívější komedie mám velkou slabost. Lepší 3* ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Dejte už někdo té pitce Gay Harden infarkt nebo něco. Na ten její pysk se fakt nedá dívat, kdykoliv vyskočila na scénu, měl jsem chuť hodit do displeje půllitr!!! Jinak kromě ní teda klasická americká komedie "live your dream and everything will be great". Aneb popotlačme trošku tu omladinu, dejme jim naději, že neskončí v nešťastné práci a stanou se něčím výjimečným, a aby šli za svým cílem a nehledali pokémony po městě. Trochu mě překvapil Cranston a Alison Brie, jak se nasáčkovali do takové pitomosti, ale tak budiž. S promilí si to člověk užije a alespoň rychle zapomene. Taková jednohubka na zabití nudného večera, ale nikdy více. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Na tak nadupané obsazení po hříchu mizerná komedie, která vlastně není ani moc vtipná a dějově nijak záživná. Miles Teller přirozeně hrající sympaťák, ale tentokrát je děsně nevýraznej, Anna Kendrick totálně upozaděná a ty nejlepší scény si pro sebe klasicky krade Bryan Cranston. Dialogy jsou vyloženě slaboučké a dojem nulový. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Holky, Anno a Alison, fakticky vás žeru, ale po celou dobu tohohle filmu jsem si říkal: "What the fuck am I watching?" Je možný, že jsem narazil na nějaký super existencionální drama s filozofickou hloubkou, a je možný, že mi unikla genialita tohohle storytellingu, ale v zásadě platí, že to nejlepší z filmu jsou prostě jen scény s Alison, a i ty samotný nemaj v podstatě nic navíc. Chjo. Zkrátit o hodinu a bylo by to asi lepší. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pomerne jednoduchý ale trefný príbeh. Má spád, má vtipné charaktery - Teller konečne v úlohe čo mu sedí a Cranston perfektný. Dokonca ma potešila aj Alison Brie, ktorá je neuveriteľne sexy. Absolútne zbytočná je ale Kendrick a jej línia je absolútne nezaujímavá. Celkom obstojné pripomenutie toho čo som dávno vedel - najlepšie je pracovať pre seba a možno aj za málo peňazí, ale s radosťou. Inak som sa niekoľko krát fakt dobre zasmial. A Hurley ako tajomný janitor - nápad hodný aj 4 hviezdy. Ale objektívne dám 3. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Anna Kendrick hrá vo filme 22-ročné dievča, avšak počas natáčania filmu v roku 2012 mala 27 rokov a keď bol film v roku 2016 uvedený do kín mala 31 rokov. (ShortyIC)
  • Film byl natočen již v roce 2012, ale kvůli produkčním potížím se jeho premiéra o čtyři roky opozdila. (hansel97)

Reklama

Reklama