Reklama

Reklama

VOD (1)

Čerstvý absolvent vysoké školy Will si musí najít práci a začít být zodpovědný sám za sebe. Doposud ve všem spoléhal na rodiče, teď zkusí spolu se svými kamarády vybudovat úspěšnou budoucnost. Podaří se jim zjistit, v čem opravdu vynikají? (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (53)

Riddick77 odpad!

všechny recenze uživatele

Odmítám dát body pouze a jen za epesní obsazení. Ba naopak, tvůrci by se měli stydět za to, že se jim s tímto hereckým materiálem podařilo natočit tak slaboduchý, rozvleklý (ano, při stopáži 83 minut se jedná o extra vykutálený počin), přihlouplý a zoufale nevtipný snímek, jehož pointa (a to hazarduji se slovem "pointa") musí přijít dnešním absolventům jako urážka zdravého rozumu. "OKej, kašli na job, všechno bude fajn, jsme přece ubersuper, počkej si na vysněnou pozici, oni se ti jistě ozvou a budou tě prosit - svět se na tebe třese!" Cmooon, proberte se. 0/10! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to skvělé, ale ten film má prostě dobré herecké obsazení. Nebudu tvrdit, že ty charaktery jsou super, ale některé mě bavily. Navíc si myslím, že i nechtěně, ukazuje film to, co jsou lidé schopni pro práci udělat, i když by se u toho měli sebe víc ponížit. Člověk prostě nikdy nebude za borce, pokud vypije sklenici jeleního spermatu. ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele

Aha haha, komedie. To jsem se zase jednou nasmál. Vážně nevím, co s tímhle filmem je, ale vtipná mi tam přišla maximálně tak náruživá Alison Brie a tím to končilo. Promrhání VÝBORNÉHO obsazení příjemných a talentovaných herců, podle mě už samotný námět není nějak silný, ale vyloženě nevtipný scénář to dost zazdívá. Zbývá suchý obyčejný příběh akorát na dvě hvězdičky. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Také obyčajné, ničím výnimočné - len o parte mladých ľudí, ktorí sa po škole snažia nájsť uplatnenie. Všetci akosi až príliš sebavedomí a ctižiadostiví. Rád by som si pozrel tento príbeh s námetom uplatnenia absolventov, ktorý by bol zasadený do slovenského prostredia - to by bola ešte len komédia (alebo skôr tragikomédia). Herecké obsadenie OK, ale príbeh viacmenej taký obyčajný, a žiaľ chýbal tomu aj taký dôvtip, ktorý by to aspoň ako tak zachraňoval... ()

liberita 

všechny recenze uživatele

Pohodová komédia o strastiach s hľadaním ideálneho jobu a jeho zaistenia je občas až príliš pritiahnutá za vlasy (sfetovaný učiteľ chémie, zdržanie bodyguardov aby sa hrdinov otec dostal k tomu čo robí rozhodnutia etc.), ale len ťažko niekoho urazí. Anna Kendrick ani Miles Teller mi nikdy neboli dvakrát sympatickí, ich nedostatok hereckej snahy však bohato vynahradia Bryan Cranston, Christopher Mintz-Pleasse a Jorge García. Neodporúčam pred pozretím filmu vidieť trailer, je v ňom zbytočne veľa spoilerov, hneď vám naservírujú hlavné vtipy a váš celkový zážitok bude potom značne ukrátený. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Anna Kendrick hrá vo filme 22-ročné dievča, avšak počas natáčania filmu v roku 2012 mala 27 rokov a keď bol film v roku 2016 uvedený do kín mala 31 rokov. (ShortyIC)
  • Film byl natočen již v roce 2012, ale kvůli produkčním potížím se jeho premiéra o čtyři roky opozdila. (hansel97)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno