Reklama

Reklama

Hidden je postapokalyptický film o manželech s malou roztomilou dcerkou. Po náhlém vypuknutí nákazy se rodině na útěku podaří nalézt nepoužívaný protiatomový kryt. Tento úkryt jim poskytuje veškeré nutné vybavení pro přežití, ale jak dlouho jsou schopni vydržet a co na ně vlastně číhá venku? (TheDon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

pepo 

všechny recenze uživatele

Super jednohubka. Prvé dve tretiny sú napínavé, pôsobivé a veľmi solídne natočené s pár výbornými scénami. Proste to čo som čakal od druhého Cloverfieldu a nedostal to. Záver to však (aj keď je cool vymyslený a natočený) dosť rozbíja svojou prílišnou B- čkovosťou. Škoda, že bratia Dufferovci nie sú lepšími rozprávačmi, pretože to mohlo byť fantastické. Takto "iba" slušný nadpriemer a veľmi príjemne prekvapenie. Silných a oveľa spokojnejších 7/10 ako pri spomenutom Cloverfielde. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Opravdu dobrých postapokalyptických filmů koketujících s hororovým žánrem je docela málo. Hidden zůstal někde na půl cesty. Měl jsem obavy, aby se z toho nestala jen další tuctovka, která začne i přes kratší stopáž po chvíli nudit. Ale tvůrcům se podařilo alespoň v první polovině filmu navodit opravdu zajímavou (místy až klaustrofobickou) atmosféru, kterou skvěle doplňovalo rodinné drama odehrávající se pod povrchem. Postavy si částečně získaly mé sympatie a navíc nejsme ani ochuzeni o několik záblesků z nedávné minulosti. Samozřejmě se tu hrálo hlavně na city, ale vše bylo v rámci snesitelnosti. Sice ta malá by občas zasloužila dostat přes držku, ale na tohle jsme už zvyklí. Postupné poodhalování všech příčin, proč je naše rodinka ukryta v bunkru a kdo jsou vlastně oni „dýchači“, potažmo důvod proč nemůžou vyjít naši hrdinové ven – to všechno bylo v pořádku. Zvláště když herecké výkony byli rovněž docela dobré. Potom ale přišlo finální rozuzlení a došlo na akčnější stránku filmu. A tady jsem narazil na problém, který se mi už tolik nelíbil. Přece jenom jsem očekával něco trošku odlišného a na můj vkus byly některé scény dost přehnané. Nepotřeboval jsem ke štěstí hory zombíků ani nakažených, ale přece jenom bych uvítal odlišné vyvrcholení. To je však jen můj problém. 60% ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Přesně tyhle překvapení mám rád. Nízkorozpočťák, kterej i bez větších efektů dokáže komorně první polovinu tak zatáhnout do děje jen díky postavám a tomu tajemnu. Celkem rychle se o ty postavy začnete starat a docela jim i fandit, což je základ. Od poloviny člověk jenom trne a čeká, kdy se prozraděj. Ta survival naháněčka na konci už byl pro mě jenom takovej bonus, kterej to celý podtrhl. Akce kupodivu taky znamenitá a ten zvrat s proměnou, no všechno je možný. Prostě tohle téma a takhle supr zpracovaný by si zasloužilo větší pozornost. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„CO VÍME JE, ŽE MŮŽEM BÝT TI POSLEDNÍ, CO ZBYLI, TI JEDINÍ, KDO JSOU JEŠTĚ NAŽIVU…“ /// Táta, máma a dcera zavření v úkrytu s jediným cílem – ochránit se před okolním světem a přežít. Pět jednoduchých pravidel, který je občas nutno porušit. Strach z možnýho prozrazení je předvedenej jednoduše a stejně jako opodstatněná paranoia funguje parádně. Zjišťuju, že přebejvat v úkrytu s parchantem je úkol pro trpělivý rodiče (ne, se mnou se fakt nikam piškoti nezavírejte!). Navíc jsem doteď nevěřil, kolik napětí se dá dostat z vobyčejný panenky (kam se sejří Chuckie!). Většina hororovejch kumštů si šetří nahánění hrůzy do závěrečný půlhoďky. Tady se to rozjede už v půlce a kdyby to vydrželo – tak bych psal vo filmu roku (století). Baví mě to. Možná proto, že neznám pointu. Ten nápad je fakt dobrej! A navíc je to tak pěkně komorní… a že nehrajou fér? POMO jim to vosolí za mě! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Přemejšlím, jestli sebou při apokalypse vzít děti. 2.) Mám strach z těch, co dejchaj. 3.) Thx za titule „Ergulis“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ *** ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Do dneška sem sám sebe namyšleně považoval za poměrně zkušeného hororového gurmána... jen aby mi strašidelná story o Rayově schovávající se rodince hned natřikrát sevřela plíce. Být to celé o deset minut kratší, jdu bez přemýšlení do plnejch, jenže to bysme zase přišli o tu poslední z parádních point. I přesto zatím jasnej horor roku a totální nejen fajnšmekrovská povinnost! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film neobsahuje žiadne úvodné titulky, len názov filmu. (mivr)

Reklama

Reklama